Hej Orsini ,ale ten Świat mały ;-)
Hej Orsini ,ale ten Świat mały ;-)
Odpowiem za Marcina ,dobrze Ci się wydaje , to Tatry , na pierwszym planie masyw Łomnicy i Gierlacha też widać.Najlepiej z Bieszczadów Tatry widać przy zachodzącym słońcu , oczywiście w inwersji.
A skad robione ?, chyba z Wetlińskiej , czy tak Marcin?
ps.o Marcin juz odpowiedział , nie doczytałem
Ostatnio edytowane przez joorg ; 19-09-2008 o 13:08 Powód: nie doczytałem odp Marcina
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Ostatnio edytowane przez joorg ; 19-09-2008 o 13:34
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Romas hej;-))
No to joorg weź jeszcze za Marcina odpowiedz jak przewidzieć TAKI zachód słonka...
chyba bym nie wiem co zrobiła jakbym takie coś zobaczyła!!!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Orsini, to może lepiej byś jednak nie zobaczyła takie coś....![]()
Basia pyta :
Dla mnie to jest to widok na południe gdzie widać Wihorlat (na pierwszy planie Rawki i Dział)A i to odległe pasmo na zdjęciu nr 1 ?
Czyżby to była Czarnohora ?
Tak to Wyhorlat, który jest dość dobrze widoczny przede wszystkim z Wetlińskiej.
Witaj Machoney na Bieszczadach:) haaha![]()
Pozdrawiam Janusz
Cały dzień była, jeno koło południa widok chwilowo się pogorszył, a później przez chwilę były chmury, ale opadły w doliny i można było podziwiać to wszystko.
PS Na jednym ze zdjęć widać Wyhorlat.
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)