Machoney pewnie stoi w kolejce za karpiem i zapomniał że zadał zagadkę.
A dziś upływa jej termin ważności i cóż powie na to św Franciszek patrzący z ołtarza ? że odszedł w zapomnienie ?
Machoney pewnie stoi w kolejce za karpiem i zapomniał że zadał zagadkę.
A dziś upływa jej termin ważności i cóż powie na to św Franciszek patrzący z ołtarza ? że odszedł w zapomnienie ?
Górzanka...
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Dokładnie Januszu :)
To ja zapytam się...gdzie ?
ps. wiem ,że "Stare" Wygi z forum, zanim zamieściłem to zdjęcie, już wiedziały gdzie zrobione było
![]()
Ostatnio edytowane przez joorg ; 22-12-2011 o 00:38
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Pozdrawiam Janusz
Hejo, hejo !
To że cerkiew była już zgadywana, nie oznacza że nie można kolejny raz ją wystawić.
Aby to poprzeć faktami załączę taką fotografię
hm11_9879.jpg
zgadujemy , to co już było odgadnięte.
Podpowiedź pierwsza : spacerując obok tej cerkwi trzeba uważać co by nic nie spadło na głowę.
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)