Ciekawe, czy są jeszcze chętni do odgadywania 'cerkiewnych' zagadek? Zobaczymy...
![]()
Ciekawe, czy są jeszcze chętni do odgadywania 'cerkiewnych' zagadek? Zobaczymy...
![]()
Czterech panów B.
Tylko jeśli ostatnim razem była zagadka rzeszowska, to teraz chyba kole Lwowa?![]()
No to nie dla mnie zagadka.
Ja mam do Ciebie 70 km, więc w Rzeszowie się nie zatrzymuję. Popas robimy kole Lutczy - siku już się chce i kawy, a i inwentarz gęby głodne otwiera błagając o karmę.
Ale rzuce okiem na mapę, pogooglam chwilę, zaraz będziesz gratulował:)
Gdzie?
Apropo... W Jabłonkach na osiedlu (koło ZK) postawiono maszt plusa. Jeszcze nie działa, ale to kwestia czasu... A mądry człowiek mówił: "Kiedy pszczoła zniknie z powierzchni ziemi, to człowiekowi pozostaną już najwyżej cztery lata życia. Nie będzie pszczół, to nie będzie zapylania, nie będzie zapylania, nie będzie roślin, nie będzie roślin, to nie będzie zwierząt......."
Witam wszystkich użytkowników forum :) Zarejestrowałem się już dawno i regularnie staram się czytać forum ale dziś napisałem dopiero pierwszy post - lepiej późno niż wcale :)
@ bmiller - > Blizianka
Doskonale! Witaj na forum![]()
Czterech panów B.
No to jeszcze raz: zagadka zdecydowanie łatwiejsza, cerkiew była już chyba na forum wspominana (choć żadnego zdjęcia nie było).
EDIT: Było i zdjęcie![]()
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 08-02-2009 o 10:53 Powód: Dopisek
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)