A ja nie mam a chciałabym, skąd to wytrzasnąć, bo na rapidshare nie bałdzo ..:(
A ja nie mam a chciałabym, skąd to wytrzasnąć, bo na rapidshare nie bałdzo ..:(
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Z tymi filmami jest chyba problem, nie wiem czy da się je skądś wytrzasnąć - ja nie mam. One chyba chodziły w dystrybucji drugiego obiegu :)
Majka - skąd je wzięłaś?
"Annapurna na lekko", czyli ostatni film z udziałem Piotra Morawskiego. Kilka innych filmów górskich też można obejrzeć na Kinopleksie.
Zapewne wielu z Was oglądało "PÓŁNOCNĄ ŚCIANĘ" (dramat przygodowy prod. austriacko-niemiecko-szwajcarskiej z 2008 roku - film oparty na autentycznych wydarzeniach), tym ktorzy nie mieli okazji polecam ...
Witam
Skoro jesteśmy na forum o tematyce górskiej ;-))))) polecam dwa filmy dotyczące gór - "Czekając na Joe" oraz nowszy - "128 godzin". Obydwa powstały na podstawie autentycznych wydarzeń. A z nieco podobnych klimatów, ale w realiach dalekiej północy warto zobaczyć "Jak spędziłem koniec lata". Bywa do ściągnięcia w necie. Dosyć przejmujący obraz w przepięknych krajobrazach.
Pozdrawiam.
Stosy nie rozświetlają ciemności.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki