"Klopsik jestem człowiekiem młodym, uwierz mi, nie mam żadnego interesu w promowaniu ochrony przyrody, jest to działalność stricte społeczna, obywatelska- czy w dzisiejszych czasach tak trudno to zrozumieć???"
Mlodym ale juz robielm z ochroniarzami wiec OCHRONA PRZYRODY JEST ZAJE....YM BIZNESEM nie ma kasy?? zdziwilbys jakie sa pieniadze na monitoringu eskpertyzach wszelakiej masci podpisach dopuszczeniach zgodach itp. tej kasy z lewa jak i prawa zalezy tylko co ma pisac
Dlaczego sie dziwicie ze chca postawic wiatraki firma zarobi gmina takze w podatku paru ludzi znajdzie prace przy pilnowianiu . Prad bedzie eko ,lepszy taki nizby zrobili zapore na wiarze ?? fakt ladniej to wyglada?? a jaki dodatni wplyw na ubogacenie flory i fauny ekolodzy amatorzy powinni sie cieszyc
Kolejne pytanie gdzie byli ci podkarpacy/rzeszowscy ekolodzy jak stawiali zapore na wisloce w strzegociach jaworzu ?Tam jakos nikt sie specjalnie nie burzyl z tegoz powodu. Wiec dziekuje wszystkim "ekologom" zawodowym za to pozwolili zniszczyc Moja rzeke.
KOlejne pytanie dlaczego w rejonie o ktorym piszemy przy zlej gsopodarce lesnej jest taka obitosc drapieznika oraz zwierzyny plowej ? i Dlaczego jej "obfitosc " miesci sie tak jakosc w obwodzie nadlesnictwa bircza?