Prywatnie ta próba stworzenia stowarzyszenia była dla mnie wyjątkowo ciekawym okresem w życiu. Na pewno nie są to zmarnowane tygodnie. Poznałam wspaniałych ludzi, nawiązałam owocną współpracę z ciekawymi stowarzyszeniami. Pod względem turystycznym niezarejestowane stowarzyszenie działało dobrze. Pojawili się turyści w okolicach Turnicy. Współpraca z Arłamowem jest wzorcowa. Panie z Birczy z Wrót Karpat bardzo energicznie działają. Będę im pomogać. Na dzień dzisiejszy już postanowiłyśmy z panią Aleksander Ryznar, że produkowane przez spóldzielnię socjalną w Birczy pamiątki pojawią się w recepcjach kilku ośrodków np.Arłamowa. Mam zgodę ośrodków.
Wśród serdecznych przyjaciół.......
Nie,wprost przeciwnie. Zefir podał się do dymisji, bo nie miał poparcia w zarządzie i w stowarzyszeniu. Sytuacja na forum była żenująca. Co do tego nie mam wątpliwości. Mogę tylko przeprosić za formę wypowiedzi.
Stowarzyszenie mimo, że nie zostało zarejestrowane dużo osiągnęlo. To zasługa w dużej mierze Zefira. I za to wszyscy musimy być Mu wdzięczni.
Ma ponownie odbyć się walne. Ma od nowa powstać stowarzyszenie. Raczej nie jestem zainteresowana współtworzeniem następnego stowarzyszenia ekologicznego. Życzę jednak powodzenia.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 29-10-2008 o 16:49
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki