Witam, zaglądnę tylko na chwilkę w sobotę. GOPR prosił abym zwolniła pokój, bo ma klienta na 14 dni. Zgodziłam się. Rozumiem ich. Mają 14 dniową rezerwację po 80 zł. Przyda im się ta kasa.
Witam, zaglądnę tylko na chwilkę w sobotę. GOPR prosił abym zwolniła pokój, bo ma klienta na 14 dni. Zgodziłam się. Rozumiem ich. Mają 14 dniową rezerwację po 80 zł. Przyda im się ta kasa.
Ja niestety nie będę obecny byłem dzisiaj na badaniach kontrolnych i okazało się że pogorszyły się wyniki badań onkolog kategorycznie zabronił mnie jechać bo to ogromne ryzyko i nie jadę życie mam jedno a KIMBów jeszcze wiele.
Trudno się z tym pogodzić,ale muszę a tak liczyłem na ten wyjazd.
Pozdrawiam Wszystkich KIMBowiczów.
Wojtek legionowo
Wojtku, szkoda wielka, że Ciebie nie będzie. Zdrowie jednak najważniejsze. Życzę Tobie jego szybkiego powrotu.
Pozdrawiam
Przemek
Wielka szkoda, kruszy się STARA GWARDIA.
mAAtylda
A mnie o nic nie prosili..........śpię w GOPR.
mAAtylda
niestety z bólem serca stwierdzam iż będę miała okazję Was poznać...
ale się cieszę-to jest tak zwany wyjazd spontaniczny, nie na KIMB, ale w góry akurat, no ale tak jakby do UG
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Niestety, ale przyjeżdzam sam. Gdyby ktoś był chętny to na 90% wyjeżdżam z Rzeszowa w piątek ok. 17 i mam 4 miejsca.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Co sie z dzieje..same single przyjeżdżają
Belze_Bob
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)