No a koszulki. Kiedy będą?
No a koszulki. Kiedy będą?
Chyba nie będzie... I ja to rozumiem.
Pozdrawiam
bertrand236
Temat koszulek "zdechł", a szkoda, mogliśmy na KIMB-ie w nich wystąpić. Iza zamilkła na Forum,a wraz z tym faktem wizja koszulek oddaliła się. Teraz jest chyba zbyt późno aby coś ustalić i załatwić. Może na KIMB-ie ustalimy format koszulki i zaraz po jego zakończeniu dokonamy zamówienia. Lepiej późno, niż wcale !
Pozdrawiam
Przemek
Moi kochani zamilkłam i owszem co jednak nie znaczy że mnie tu nie ma .
Jestem i codziennie czytam forum , niestety życie jest jakie jest a dla mnie od paru miesięcy nie jest wyrozumiałe . W tym roku nie będzie mnie na KIMB- ie z przyczyn losowych ( rodzinnych – chorobowych ) pierwszy raz od paru lat i mam nadzieję że będzie to ostatni raz . Przepraszam za zaniedbanie w kwestii koszulek ……… ale …….. są sprawy w życiu które wymuszają na nas że wszelkie inne schodzą na dalszy plan . Wiem że jak zwykle bawić będziecie się wspaniale ……….. ja niestety będę z Wami tylko myślami .
Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam …………….
Iza, cieszę się, że się odezwałaś. Na pewno będziemy Cię wspominać.
Pamiiętaj, ze tu masz kolegów. Jakby co to znasz numer tel.
My tu gadu gadu o koszulkach, a nikt nic nie pisze o jedzeniu.
Ale ogólnie o konsumpcji było![]()
bertrand236
Wracam do Biegu Rzeźnika. Właśnie dowiedziałem się, że startuje w nim bliski członek rodziny naszej koleżanki o pseudonimie WUKA, a więc właściwie prawie forumowicz (drużyna nr 81 Lublin-Toruń Cross Team). Myślę, że trzeba będzie mu kibicować.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)