Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Odleglosci miedzy miejscowosciami (UD,UG,Wetlina,Polanczyk,Solina,Cisne)

alualualu
    Guest

Domyślnie Odp: Odleglosci miedzy miejscowosciami (UD,UG,Wetlina,Polanczyk,Solina,Cisne)

Wszystkim,ktorzy szczerze mi doradzali bardzo dziekuje.Tym zlosliwym rowniez,aczkolwiek nie myslalam,ze sa tacy,ktorzy tych ktorzy sa inni niz oni sami na starcie skreslaja.Mam wrazenie,ze co niektorzy zle mnie zrozumieli.Ja nie jestem typem ''piwno-dyskotekowym'',raczej ze mnie odludek i czlowiek kochajacy przyrode.Gory rowniez kocham,pewnie dlatego,ze mam do nich bardzo daleko (jestem z Sopotu).Tatry przeszlam prawie cale (Swinica,Rysy z obu stron,przelecz Zawrat itd). Karkonosze rowniez oblazilismy,w Bieszczadach weszlismy tylko na Tarnice,bo jak juz pisalam pogoda byla potworna.Teraz mamy brzdaca,wiec z nim nie bedziemy mogli tyle polazic,ale cos sie pewnie uda.I nie jade tam po to zeby pic piwo co rusz w innej knajpie,bo taki klimat mam u siebie.Chce tylko miec gdzie zjesc po ciezkim dniu lazenia po pieknych gorach.

alualualu
    Guest

Domyślnie Odp: Odleglosci miedzy miejscowosciami (UD,UG,Wetlina,Polanczyk,Solina,Cisne)

Aaa, a przewodnik pascala to faktycznie fajna rzecz.Mam taki ogolno polski sprzed kilku lat,wiec niebawem zakupie ten o bieszczadach i jakos sobie poradzimy :)

Question Odp: Odleglosci miedzy miejscowosciami (UD,UG,Wetlina,Polanczyk,Solina,Cisne)

Cytat Zamieszczone przez długi Zobacz posta
    Znajdziesz na każdą okazję. Od zwykłego barku do pełnej wdzięku chaty z doskonałą muzyką, kuchnią i kartą win na kilkaset pozycji! To w Wetlinie. W Cisnej jest np. herbaciarnia, która powaliła na kolana niejednego konesera herbaty.
    Pozdrawiam
    Długi
    Zastanawiam się - czytając tan wątek, po jaką cholerę Ty "alualualu" jedziesz w Bieszczady...
    Knajpek od cholery jest w Krakowie (niektóre nawet kultowe), więc zapraszamy; a w Bieszczadach, no cóż, w sezonie, Ustrzykach, w Wetlinie czy innej Cisnej znajdziesz takich knajpek od metra.
    Boli mnie takie zapytanie Twoje na tym Forum, bo widzę, że na hasło "Bieszczady", tacy jak Ty - nie studiują map, historii tego zakątka Polski, ciekawych, nie znanych miejsc, a jedynie szukają knajpy (a raczej szlaku knajp, do czego zostali przyzwyczajeni)w swoim wielkim Mieście), gdzie po przeleceniu jednej z klasycznych tras - mogliby zalać się w trupa.
    Wędrówka po Bieszczadzie nie polega niestety na uczestnictwu w imprezach po knajpach.
    To chodzenie po grobach.

alualualu
    Guest

oooo,dorota z krakowa chyba sadzi po sobie,bo ja nie zalewam sie w trupa, a wypicie jednego piwa do obiadu to nie zbrodnia.

Zal mi takich ludzi jak Ty, a jest takich niestety takich coraz wiecej.

a tak na marginesie,to o bieszczadach poza odleglosciami i uslugami wiem sporo,ale po co ja to pisze,tacy jak dorota tego i tak nie rozumieja

lucyna
    Guest

Alu jeżeli będziesz zainteresowana Bieszczadami to podaj mi na PW adres. Prześlę Ci mapy, foldery.
    Cieszę się, że chcecie jeszcze raz do nas przyjechać. Także lubię po zejściu z gór napić się i zjeść coś w miłym lokaliku.
    Coś dla ducha i coś dla ciała.

Jeśli Cię obraziłam, przepraszam. Mam Zły dzień. Nie Mam tu nikogo bliskiego, i tak piszę głupoty.
    Przepraszam Cię

Dorota

alualualu
    Guest

dorota - przeprosiny przyjete,ale forum to nie jest odpowiednie miejsce zeby,odreagowywac zle dni.Nasmutek polecam goraca herbatke i dobra ksiazke.
    lucyna- dzieki za propozycje,ale map juz kilka sobie zalatwilam,wiec nie bede Ciebie fatygowac,alecheci sie licza

[quote=alualualu;56654]Wszystkim,ktorzy szczerze mi doradzali bardzo dziekuje.Tym zlosliwym rowniez,aczkolwiek nie myslalam,ze sa tacy,ktorzy tych ktorzy sa inni niz oni sami na starcie skreslaja.Mam wrazenie,ze co niektorzy zle mnie zrozumieli. quote]
    Sama temu jesteś winna, jeśli byłaś już w Bieszczadach to dziwnym wydaje się pomysł pieszego spacerku z Górnych do Dolnych na piwo. Jeszcze z rocznym dzieckiem... A to dopytywanie o knajpki z ogródkami i to po 5 w miejscowości... I ten tekst aby niekoniecznie cicho. Ludzie są w porządku to ty źle zaczęłaś. Należało od mapy.
    Pozdrawiam

alualualu
    Guest

bez komentarza...

Tego się spodziwałam.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)