Znajdziesz na każdą okazję. Od zwykłego barku do pełnej wdzięku chaty z doskonałą muzyką, kuchnią i kartą win na kilkaset pozycji! To w Wetlinie. W Cisnej jest np. herbaciarnia, która powaliła na kolana niejednego konesera herbaty.
Pozdrawiam
Długi
Znajdziesz na każdą okazję. Od zwykłego barku do pełnej wdzięku chaty z doskonałą muzyką, kuchnią i kartą win na kilkaset pozycji! To w Wetlinie. W Cisnej jest np. herbaciarnia, która powaliła na kolana niejednego konesera herbaty.
Pozdrawiam
Długi
Zastanawiam się - czytając tan wątek, po jaką cholerę Ty "alualualu" jedziesz w Bieszczady...
Knajpek od cholery jest w Krakowie (niektóre nawet kultowe), więc zapraszamy; a w Bieszczadach, no cóż, w sezonie, Ustrzykach, w Wetlinie czy innej Cisnej znajdziesz takich knajpek od metra.
Boli mnie takie zapytanie Twoje na tym Forum, bo widzę, że na hasło "Bieszczady", tacy jak Ty - nie studiują map, historii tego zakątka Polski, ciekawych, nie znanych miejsc, a jedynie szukają knajpy (a raczej szlaku knajp, do czego zostali przyzwyczajeni)w swoim wielkim Mieście), gdzie po przeleceniu jednej z klasycznych tras - mogliby zalać się w trupa.
Wędrówka po Bieszczadzie nie polega niestety na uczestnictwu w imprezach po knajpach.
To chodzenie po grobach.
oooo,dorota z krakowa chyba sadzi po sobie,bo ja nie zalewam sie w trupa, a wypicie jednego piwa do obiadu to nie zbrodnia.
Zal mi takich ludzi jak Ty, a jest takich niestety takich coraz wiecej.
a tak na marginesie,to o bieszczadach poza odleglosciami i uslugami wiem sporo,ale po co ja to pisze,tacy jak dorota tego i tak nie rozumieja
Jeśli Cię obraziłam, przepraszam. Mam Zły dzień. Nie Mam tu nikogo bliskiego, i tak piszę głupoty.
Przepraszam Cię
Dorota
dorota - przeprosiny przyjete,ale forum to nie jest odpowiednie miejsce zeby,odreagowywac zle dni.Nasmutek polecam goraca herbatke i dobra ksiazke.
lucyna- dzieki za propozycje,ale map juz kilka sobie zalatwilam,wiec nie bede Ciebie fatygowac,alecheci sie licza![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)