Mam prośbę. Potraktujcie ten wątek poważnie. Mapa tytuł, rok wydania, skala. To czytają ludzie i mówiąc wprost od pewnego czasu ta dyskusja jest żenująca. Nie wiem o jakich mapach mówimy. Ktoś co wie, nieporozumienie, bzdety. I to nie jest atak personalny tylko zwykłe stwierdzenie faktów.
Przepraszam ale ja cały czas wiem o jakiej mapie dyskutuję z Kubą.
Kuba to wprost powyżej napisał:
Była również tego samego wydawnictwa mapa (trochę później wydana) "Pogórze Dynowskie i Przemyskie".Basia odpowiadała mi w sprawie
mapy 1:300k, PPWK z 1969 AFAIR roczku ((-;
Obie te mapy posiadam ale nie mam ich przy sobie, dlatego nie mogę sprawdzić dokładnego roku wydania ale były to chyba lata 70 XX w.
Jeżeli dyskusja ma być nadal na tym samym poziomie to ja wysiadam.
Papa forum
toż od razu napisałem:
obie PPWK;
2*(1:150k) = 1:300k
wydawane bodaj '69 i '71 czy '73 czy coś koło
w imieniu jakich ludzi się wypowiadasz?
co żenujące? że nie załapałaś o co chodzi?
dajże spokój - taki ładny dzionek, taki miły temat... ((-;
no, gdybyście tylko nocnego spaceru jarem tak nie opóźniały... :P
Serdeczności,
Kuba
Nie, nie chodzi mi o tę mapę. Nie zgadza się skala, ilość arkuszy, rok wydania, o treści nie wspomnę. Chodzi mi właśnie o tę drugą. Obie leżą na biurku obok mojego laptopa.
Jeszcze raz proszę jako autorka tego wątku o poważne traktowanie tego tematu. Przypominam. Dotyczy on szlaków w Górach Sanocko-Turczańskich lub map pogórzy a nie spekulacji. Do przekazywania treści osobistych są PW.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki