A ja się ciągle zastanawiam dlaczego aż tylu ludzi twierdzi że każde prawo trzeba przestrzegać...?!? Dlaczego nikt sie nie zastanawia czemu i komu ma ono służyć. Co do poszanowania prawa to zawsze byłem aniołek itd. ale im dłużej żyję, na ty świecie, tym więcej widzę absurdów wokół.
Nie kumamt troche jak np. można w katolickim kraju zakazać noszenia symboli chrześcijańskich bo najechało sie troche arabów...no przecież, jaja sobie ludzie robią. Jak można przy normalnym umyśle podporządkować się czemuś takiemu?
Oczywiście w PN-nie lepiej prawa nie łamać bo nie ma to sensu, ale można się szeroko zastanawiać dlaczego do cholery nie można iść z psem na szlak, dlaczego w zimie PO ŚNIEGU nie można jeździć po połoninach, dopuki nie będzie tam wyciągów wydaje mi się że nikt ich nie zajeździ, jeżdżono kiedyś i jakoś wszystko żyje, jedyne co to połoninki z powodu braku owiec powoli zarastają i mam nadzieje zarosną, a wtedy będzie potrzebna niezła piła żeby BdPN wyszedł ze swoich chaszczy intelektu.