Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: Faszystowskie zagrywki strazników BPN

Bieszczadnik Awatar Tasiek
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Karkonosze

Domyślnie Odp: Faszystowskie zagrywki strazników BPN

[quote=freebies;56892]Zanim wyjasne dlaczego taki temat na poczatku prosze o pomoc w interpretacji cytatu ze strony BPN.. www.bdpn.pl

Godne polecenia są narty ski-tourowe, dzięki którym możemy pokonywać znaczne odległości wędrując przez bieszczadzkie połoniny, a także zdobywać najwyższe szczyty ze stromymi podejściami. Narty tego typu sprawdzą się również gdy wędrujemy po oblodzonym stoku, a to dzięki dodatkowo nakładanym na nie fokom.

Ktoś się za bardzo rozpędził z tymi fokami.Na turach pomykam już jakiś czas i z doświadczenia ( nie tyko mojego ) mogę powiedzieć , że foki na lodzie nie trzymają więc radzę delikatną ostrożność
    Pozdrawiam Tasiek

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

[quote=Tasiek;57061]
    Cytat Zamieszczone przez freebies Zobacz posta
    Zanim wyjasne dlaczego taki temat na poczatku prosze o pomoc w interpretacji cytatu ze strony BPN.. www.bdpn.pl

Godne polecenia są narty ski-tourowe, dzięki którym możemy pokonywać znaczne odległości wędrując przez bieszczadzkie połoniny, a także zdobywać najwyższe szczyty ze stromymi podejściami. Narty tego typu sprawdzą się również gdy wędrujemy po oblodzonym stoku, a to dzięki dodatkowo nakładanym na nie fokom.

Ktoś się za bardzo rozpędził z tymi fokami.Na turach pomykam już jakiś czas i z doświadczenia ( nie tyko mojego ) mogę powiedzieć , że foki na lodzie nie trzymają więc radzę delikatną ostrożność
    Pozdrawiam Tasiek
    No i właśnie o to chodzi. Brak kompetencji w każdym temacie . Pewnie pisząc skituring
    parkowcy mieli na myśli skibuty.. -cokolwiek to znaczy.

Wcale się juz nie dziwię że takie pier...y wypisuja jeśli za doradców mają takich fachowców jak koledzy niektórzy z forum.

Wygląda na to że faktycznie mieli prawo pogonić skiturowców..:)

pozdrawiam prawdziwie aktywnych i do zobaczenia na szlaku

A ja się ciągle zastanawiam dlaczego aż tylu ludzi twierdzi że każde prawo trzeba przestrzegać...?!? Dlaczego nikt sie nie zastanawia czemu i komu ma ono służyć. Co do poszanowania prawa to zawsze byłem aniołek itd. ale im dłużej żyję, na ty świecie, tym więcej widzę absurdów wokół.
    Nie kumamt troche jak np. można w katolickim kraju zakazać noszenia symboli chrześcijańskich bo najechało sie troche arabów...no przecież, jaja sobie ludzie robią. Jak można przy normalnym umyśle podporządkować się czemuś takiemu?
    Oczywiście w PN-nie lepiej prawa nie łamać bo nie ma to sensu, ale można się szeroko zastanawiać dlaczego do cholery nie można iść z psem na szlak, dlaczego w zimie PO ŚNIEGU nie można jeździć po połoninach, dopuki nie będzie tam wyciągów wydaje mi się że nikt ich nie zajeździ, jeżdżono kiedyś i jakoś wszystko żyje, jedyne co to połoninki z powodu braku owiec powoli zarastają i mam nadzieje zarosną, a wtedy będzie potrzebna niezła piła żeby BdPN wyszedł ze swoich chaszczy intelektu.
    bieszczadzkagaleria:
    www.rudak-galeria.pl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)