Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
Ale cały czas sugerujesz że jazda rowerem po tej trasie jest zabroniona. Od kiedy; na jakiej podstawie?
Uczepiłaś się tego rezerwatu jak pijany płotu - ta trasa nie biegnie po rezerwacie; dotrze to wreszcie czy nie? Rezerwat Krywe tylko miejscami styka się z ową drogą, która stanowi tam w zasadzie jego granicę - zwłaszcza w Obłazach, na odcinku nad samym Sanem.

Na forum nie ma obowiązku udzielania się w każdym temacie, najlepiej wypowiadać się na tematy, które się zna.
Jeżeli natomiast ja się mylę, to bardzo chętnie Cię przeproszę - zapytaj - wszak non stop powołujesz się na leśniczego, nadleśniczego, nadleśnictwo czytające forum i diabli wiedzą jeszcze co. Oczywiście razem z podstawą prawną.
Nie podoba mi sie Two stosunek do forumowiczów, w szczególności do lucyny. Nic takiego nie napisała, nie przesadzaj. Na nikogo z imienia i nazwiska też się nie powołuje. Również nie przesadzaj. Prawo do wypowiedzi ma jak każdy.
Tak więc cenzury też nie wprowadzaj. Chyba nie chcesz prostować każdej wypowiedzi forumowiczów. Bo to byłby absurd... Więcej języka dyplomacji, mniej agresji. Wiem, że jesteś wspaniałym i nieomylnym adminem, ale weź ta radę do serca:)