Witajcie
Oto zagadka co to jest i gdzie toto jedyna podpowiedz jaka dam klimaty sa iscie diabelskie...Basia Z. z Piotrkiem tam chodzilas ostanio wiec prosze cie milcz nie psuj mi zabawy
Witajcie
Oto zagadka co to jest i gdzie toto jedyna podpowiedz jaka dam klimaty sa iscie diabelskie...Basia Z. z Piotrkiem tam chodzilas ostanio wiec prosze cie milcz nie psuj mi zabawy
Łatwa zagadka.
Baśka zamieściła swoją relację na forum 321 gory.
Jesteś pewien, że nie znam Pogórza?
Na drugą zagadkę nie potrafię Ci odpowiedzć. Nie jest to miejsce tak powszechnie znane jak poprzednie. tamto jest rozpromowane przez wydanictwa parków krajobrazowych.
Zadagka za zagadkę. Gdzie na terenie G.Sanocko-Turczańskich występuje tzw.miedź rodzima?
A gdzie sa najwieksze zloza Uranu w naszych beskidach esplotacji jednak jest tak gleboko ze narazie nie oplaca sie go ruszac ?
Dość łatwe. Największe soczewka znajduje się w okolicy Bezmiechowej Górnej. Podwyższona zawartość jest od Jamnej Dolnej do Błażowej, od Brzegów Dolnych do Kołaczyc, od Krywego do Gorlic. Są to trzy strefy.
O podwyzszonej zawartosci uranu to mozesz miejc setki miejsc Ja tu pisze o konkretnych pokladach o konkretenj zonie zamknietej dla ludzi gdzie przez3 lata Rosjanie nie wpuszczali nikogo zaczeto probna eksplotacje zloza ?no gdzie to ??
Nie wiem
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki