WUKA
www.wukowiersze.pl
Gdzieś czytałem ,że właściciele chcą sprzedać Lawortę . Mam nadzieję ,że posłowie nie przyczynili się do tego.
Też przyjemność,żłopać w "Laworcie".Na Laworcie to i owszem![]()
Pozdrav
Czy ktoś mógłby wkleić tu cały tekst? Mój Wielki Brat blokuje mi dostęp :/
Posłowie pili w górach zamiast obradować
"Fakt": Wycieczka samolotem w odległy, górzysty zakątek kraju, noclegi w dobrym hotelu i dużo alkoholu. Tak wyglądało wyjazdowe posiedzenie w Bieszczadach sejmowej komisji ochrony środowiska.
Pierwsze w tej kadencji Sejmu posiedzenie komisji ochrony środowiska posłowie postanowili zorganizować w Bieszczadach. Dlaczego akurat tam? Ze względu na temat debaty: - O współpracy transgranicznej między Słowacją, Ukrainą i Polską w obszarze Międzynarodowego Rezerwatu Biosfery Karpaty Wschodnie.
Parlamentarzyści polecieli samolotem do Rzeszowa i stamtąd dopiero, wynajętym busikiem ruszyli do Ustrzyk Dolnych. Tam do swej dyspozycji mieli niemal cały trójgwiazdkowy hotel Laworta. Wizytę rozpoczęli w hotelowym pubie, gdzie pili piwo - pisze "Fakt".
W końcu jest pod co pić! Wyrwali się z „sejmowej dżungli” i trafili między normalnych ludzi. Każdy by się cieszył.Posłowie pili w górach zamiast obradować [/B]![]()
Pozdrawiam
Przemek
..jak nie lubię polityki to mi się teraz podoba... to na tym polega?.. aja nie kandydowałem..ghrrrr... następnym razem... no fakt.. na Laworcie na pewno lepiej smakuje niż w ...
Yyyy... To wszystko?!Sądziłem, że to tylko wstęp do opisu jakichś ekscesów. Średnio szokuje mnie to, że posłowie korzystają z samolotów, hoteli i piwa.
Tak czy inaczej - dzięki za wrzucenie tekstu, choć liczyłem na całość z Faktu - właśnie na ten portal mnie Big Brother nie wpuszcza![]()
Pili pewnie wino "Bieszczadzkie" albo "Czar Bieszczadów"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki