Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Zawitali....

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Domyślnie Odp: Zawitali....

Gdzieś czytałem ,że właściciele chcą sprzedać Lawortę . Mam nadzieję ,że posłowie nie przyczynili się do tego.

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Też przyjemność,żłopać w "Laworcie".Na Laworcie to i owszem
    Pozdrav

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Czy ktoś mógłby wkleić tu cały tekst? Mój Wielki Brat blokuje mi dostęp :/

Posłowie pili w górach zamiast obradować

"Fakt": Wycieczka samolotem w odległy, górzysty zakątek kraju, noclegi w dobrym hotelu i dużo alkoholu. Tak wyglądało wyjazdowe posiedzenie w Bieszczadach sejmowej komisji ochrony środowiska.
    Pierwsze w tej kadencji Sejmu posiedzenie komisji ochrony środowiska posłowie postanowili zorganizować w Bieszczadach. Dlaczego akurat tam? Ze względu na temat debaty: - O współpracy transgranicznej między Słowacją, Ukrainą i Polską w obszarze Międzynarodowego Rezerwatu Biosfery Karpaty Wschodnie.

Parlamentarzyści polecieli samolotem do Rzeszowa i stamtąd dopiero, wynajętym busikiem ruszyli do Ustrzyk Dolnych. Tam do swej dyspozycji mieli niemal cały trójgwiazdkowy hotel Laworta. Wizytę rozpoczęli w hotelowym pubie, gdzie pili piwo - pisze "Fakt".

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Posłowie pili w górach zamiast obradować [/B]
    W końcu jest pod co pić! Wyrwali się z „sejmowej dżungli” i trafili między normalnych ludzi. Każdy by się cieszył.
    Pozdrawiam
    Przemek

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

..jak nie lubię polityki to mi się teraz podoba... to na tym polega?.. aja nie kandydowałem..ghrrrr... następnym razem... no fakt.. na Laworcie na pewno lepiej smakuje niż w ...

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Yyyy... To wszystko?! Sądziłem, że to tylko wstęp do opisu jakichś ekscesów. Średnio szokuje mnie to, że posłowie korzystają z samolotów, hoteli i piwa.

Tak czy inaczej - dzięki za wrzucenie tekstu, choć liczyłem na całość z Faktu - właśnie na ten portal mnie Big Brother nie wpuszcza

Pili pewnie wino "Bieszczadzkie" albo "Czar Bieszczadów"

Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    Yyyy... To wszystko?! Sądziłem, że to tylko wstęp do opisu jakichś ekscesów. Średnio szokuje mnie to, że posłowie korzystają z samolotów, hoteli i piwa.

Tak czy inaczej - dzięki za wrzucenie tekstu, choć liczyłem na całość z Faktu - właśnie na ten portal mnie Big Brother nie wpuszcza
    Gdyby była z nimi posłanka Beger to może mielibyśmy też ekscesy. ale kto wie może za jakiś czas coś wypłynie.
    A na poważnie to jakoś nigdzie w prasie nie była ta wizyta odnotowana. Nie ma tez żadnego komunikatu po posiedzeniu komisji.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów