Pokaż wyniki od 111 do 120 z 261

Wątek: Takie tam wędrowanie

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar olgaa
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie Odp: Takie tam wędrowanie

Cały tydzień dręczyła mnie jedna myśl ? Jak to możliwe że rycerze Rzeszowa buszowali po naszym terenie podczas naszej nieobecności??Oj jak to możliwe że tak się rozpanoszyli w jeden weked? Hm po co oni buszowali po naszym terenie??? hm jak to po co ? jedna nasuwała się odpowiedź ? .Chcieli ukraść naszą Konfederatkę a to łotry Wiem chcieli ją postawić w zamian sławnego pomnika zwanego przez tamtejszy lud pieszczotliwie koronką po słowacku Oj nie damy jej i bronić będziemy z całych sił.I tak w niedzielny poranek ruszyliśmy trasom naszych Rzeszowskich rycerzy ,co by zobaczyć czy spustoszenia na naszym terenie nie zrobili .I nie zrobili trza im przyznać że rycerze to zacni i bałaganu i syfu po sobie nie zostawiają Ale to ich nie usprawiedliwia że samowolkę zastosowali .Mają szczęście że ociupinkę ich lubimy no dobra może więcej niż ociupinkę niech im będzie .I organów do ich ścigania nie zawezwaliśmy .Konfederatka stała cala i zdrowa ba ona raczej przypomina mi mega kurkę ile to jaj babci Kasi trzeba by było ? dodała Kasia? żeby usmażyć na tej kurce jajecznice? Hm nie wiedzieliśmy że babcia Kasi ma jaja ale Kasia bardziej zna swoją babcie Na pewno jajecznicy by starczyło by na wszystkie RIMBY :mrgreen :Ale dość tych wywodów mieliśmy jeszcze jeden cel? Urodziny naszej Kasi :mrgreen :Ile to Kasia kończy lat????: hm jak ja mam 18 to nasza Kasieńka ma ich 6 Sto Sto Sto lat Kasiu nasza Okowity nie brakowało i przegrychy też.Polegiwaliśmy na naszych prządeczkach i cieszyliśmy słoneczkiem cudownym.Ale czas na dalszą wędrówkę Ruszyliśmy na Węglówkę i tu niespodzianka ???? ot rycerz Heniu pnetrował nasze tereny z ładniejszą swoją częścią a to łobuzi tak przyłapaliśmy go na gorącym uczynku :mrgre Zmieszał się troszeczkę jak btoniarka ale radochy było i tak nie mało .i oto parę fotek z tego spotkania .
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)