Cały tydzień dręczyła mnie jedna myśl ? Jak to możliwe że rycerze Rzeszowa buszowali po naszym terenie podczas naszej nieobecności??Oj jak to możliwe że tak się rozpanoszyli w jeden weked? Hm po co oni buszowali po naszym terenie??? hm jak to po co ? jedna nasuwała się odpowiedź ? .Chcieli ukraść naszą Konfederatkę a to łotryWiem chcieli ją postawić w zamian sławnego pomnika zwanego przez tamtejszy lud pieszczotliwie koronką po słowacku
Oj nie damy jej i bronić będziemy z całych sił.I tak w niedzielny poranek ruszyliśmy trasom naszych Rzeszowskich rycerzy ,co by zobaczyć czy spustoszenia na naszym terenie nie zrobili .I nie zrobili trza im przyznać że rycerze to zacni i bałaganu i syfu po sobie nie zostawiają
Ale to ich nie usprawiedliwia że samowolkę zastosowali .Mają szczęście że ociupinkę ich lubimy
no dobra może więcej niż ociupinkę
niech im będzie .I organów do ich ścigania nie zawezwaliśmy .Konfederatka stała cala i zdrowa ba ona raczej przypomina mi mega kurkę
ile to jaj babci Kasi trzeba by było ? dodała Kasia? żeby usmażyć na tej kurce jajecznice? Hm nie wiedzieliśmy że babcia Kasi ma jaja
ale Kasia bardziej zna swoją babcie
Na pewno jajecznicy by starczyło by na wszystkie RIMBY :mrgreen :Ale dość tych wywodów mieliśmy jeszcze jeden cel? Urodziny naszej Kasi :mrgreen :Ile to Kasia kończy lat????: hm jak ja mam 18
to nasza Kasieńka ma ich 6
Sto Sto Sto lat Kasiu nasza
Okowity nie brakowało i przegrychy też.Polegiwaliśmy na naszych prządeczkach i cieszyliśmy słoneczkiem cudownym.Ale czas na dalszą wędrówkę
Ruszyliśmy na Węglówkę i tu niespodzianka ???? ot rycerz Heniu pnetrował nasze tereny z ładniejszą swoją częścią a to łobuz
i tak przyłapaliśmy go na gorącym uczynku :mrgre Zmieszał się troszeczkę jak btoniarka
ale radochy było i tak nie mało .i oto parę fotek z tego spotkania .

Oj nie damy jej i bronić będziemy z całych sił.I tak w niedzielny poranek ruszyliśmy trasom naszych Rzeszowskich rycerzy ,co by zobaczyć czy spustoszenia na naszym terenie nie zrobili .I nie zrobili trza im przyznać że rycerze to zacni i bałaganu i syfu po sobie nie zostawiają
Odpowiedz z cytatem