Witam
Właśnie 19 marca jest Dzień .... .
Wszystkim lubiącym wędkować : połamania...... i taaaaaaakiej ...... życzę (THE_END-owi i podobnym .............. poniższy .......)
Pozdrawiam PF
Witam
Właśnie 19 marca jest Dzień .... .
Wszystkim lubiącym wędkować : połamania...... i taaaaaaakiej ...... życzę (THE_END-owi i podobnym .............. poniższy .......)
Pozdrawiam PF
Zostaw tego biednego lipienia w spokoju , ladny jest niech sobie skopojnie poplywa i szczesliwie umrze wolny
Witam!
W dzisiejszym Dniu Wedkarza wszystkim lubiącym .... powyższe zyczenia nadal aktualne .... dodam tylko ... i szczęśliwych powrotów z ...
Pozdrawiam PF
Przyłączam się do życzeń dla wszystkich lubiących moczenie kija.
bertrand236
Dowcip wędkarski. Pytanie, które zadaje wędkarz już wielce doświadczony nowicjuszowi w tej sztuce. Ten oczywiście nie zna prawidłowej odpowiedzi, więc doświadczony wędkarz odpowiada za niego.
Pytanie: gdzie ryba ma ch...a ?
Odpowiedź: na drugim końcu wędki.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
To samo pytanie wielce już doświadczonego wędkarza otrzymałem kiedy zdawałem na kartę ..... 30 lat temu - dłuuuugą brodę ma więc ów..... , (mając w pamięci jego minę podczas zadawania tego ptania jakoś nigdy nie mogłem go polubić pomimo,że przez wielu był lubiany za "rubaszność").
A potem to słyszałem b.wiele kawałów tyczących wędkarzy-b.wiele. Ale nigdy mnie już tak nie "raziły" jak ten wtedy.
Pozdrawiam PF
ps
S.Bywalcowi- po co wędkarzowi ręcznik i mydło jak idzie "na ryby"?(też b. długobrody.... ) :))
Żeby ręce umył jak gówno złapie?
na wypadek jakby ryby nie brały.....
i nie pytajcie skąd wiem.....
Ps1.
Przechodzień pyta wędkarza:
- Biorą?
- Nie bardzo.
- Złapał pan coś?
- Jednego.
- Gdzie jest?
- Wrzuciłem go do wody.
- Duży był?
- Taki jak pan i też mnie wkurzał
Ps2. Pytanie do Panów: Co to jest żyłka wędkarska?
Ostatnio edytowane przez kobieta_bieszczadzka ; 20-03-2009 o 16:17
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki