Kluczowym miejscem i tak będzie Werchowyna.
Masz tu rozkład w stronę Dżembronii (kier. Szybenne)
(sprzed dwóch lat)
6403x.jpg
Czyżbyś chciał przygotować swoją wersję Czarnohory na rzeszowskie spotkanie IMB ?
Kluczowym miejscem i tak będzie Werchowyna.
Masz tu rozkład w stronę Dżembronii (kier. Szybenne)
(sprzed dwóch lat)
6403x.jpg
Czyżbyś chciał przygotować swoją wersję Czarnohory na rzeszowskie spotkanie IMB ?
Dzięki Chłopaki za informację.
Hmmm...ale ja nie umie.
W 2004 też był o 21:40 ...to i pewnie w 2010 tak jest![]()
Jeszcze raz dzięki za informację, po powrocie dokładnie opiszę co i jak i o której.
Ps.sprawdzę jak to jest rzeczywiście z tym "obozowaniem" nad Jeziorkiem Niesamowitym.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Zapytanie
Перiодичнiсть*
1 …..з 2.09.10 щоденно; 21,25,26,27/10-10 відмінено.....
2…..31.05-31.08.10 щоденно; 28/10-10.....................
Tak dla pewności , proszę o pomoc , kto mi powie jak i kiedy kursują te pociągi na Ukrainie , tak jest zapisane na rozkładzie jazdy
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
To jest ze strony rozkładu jazdy Ukraińskich koleiZapytanie
Перiодичнiсть*
1 …..з 2.09.10 щоденно; 21,25,26,27/10-10 відмінено.....
2…..31.05-31.08.10 щоденно; 28/10-10.....................
http://www.uz.gov.ua/?lng=uk
Pozdrawiam Janusz
Wygląda na to ze w tym pierwszym okresie codziennie,a w tym drugim w tych dniach co wymieniono.
Ale ja tak dla wszelki wypadek wchodzę na e-kvytok i sprawdzam dla konkretnego dnia jaki potrzebuję czy w ogóle taki pociąg jedzie.
e-kvytok to genialna sprawa, w tym roku rezerwowałam przez tą stronę ponad 80 biletów na Krym, oraz mężowi na Kaukaz i to działa !
Z tym że nie obejmuje "elektriczek" a tylko co najmniej "plackartne",
B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)