też tak sobie obiecuję mam nadzieję że zadna grypa mnie nie powali
też tak sobie obiecuję mam nadzieję że zadna grypa mnie nie powali
Dekada marca już za nami, a do kwietnia co raz bliżej. Jak ktoś ma jakieś propozycje na rocznicowe wyjście to proszę pisać. Do ustalenia termin i trasa - w tym roku proponowałbym wyjście szlakiem o barwie czarnej.
Marcin
Taa czarnym od Jabłonek czy z Dołżycy?? Myślę, że 15 kwietnia będzie w sam raz![]()
Moje są góry, górki i góreczki:)
Ano postanowione - wyruszamy 22 kwietnia o godzinie 9:00. Spotkanie w Jabłonkach przy kapliczce - wyruszamy czarnym szlakiem, wrócimy na przełaj... Zapraszam Wszystkich chętnych.
Marcin
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
o sory, kiedyś Forumowe Towarzystwo już składałowieńce tam
http://forum.bieszczady.info.pl/atta...2&d=1272228248
to w nawiązaniu do obchodów rocznicy![]()
Ostatnio edytowane przez joorg ; 29-03-2012 o 23:17
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Januszu tym razem mnie możesz wziąć na plecy, jakby Ci było mało balastu![]()
Marcin
Dokładnie na ten dzień "zaplanowano" za mnie wycieczkę w innym kierunku (północ) i nie da się tego zmienić . Kiedyś (widać) musiało to nastąpić , że nie będę mógł .... z Wami. Jeszcze nie wiem kiedy ale w takim razie w innym terminie ..... samotnie się ...
PF
Ja też nie wiem czy dotrę. Poustawiałam sobie wszystko na pierwszą proponowaną datę, czy uda mi się inaczej, zobaczymy...
Proponowałem tylko jedną datę... Jakby było wielkie parcie mógłbym termin przesunąć po to prosiłem, żeby każdy się jakoś określił co do preferencji...
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)