No i szukałbym później dniami nocami wszystkich po lesie...
Marcin
Wszystko aktualne mam nadzieję ?
Prawdopodobnie będę, więc do zobaczenia :)
Wszystko jak zawsze idealnie aktualne![]()
Marcin
Do zobaczenia za dwa dni. Pogoda ma być. Zapraszam![]()
Marcin
Całkiem przypadkiem dzięki Sławkowi byłam dzisiaj z Wami na Łopienniku. Było super ! Do zobaczenia następnym razem![]()
"Dlaczego są takie piękne Dlaczego tak złe dla ludzi Dlaczego moje Bieszczady Tak kocham i nienawidzę" KSU
Dzięki za wspólną wędrówkę i miłe chwile przy ognisku, było naprawdę rewelacyjnie :)
Trochę odlotowo było;)
W drodze na spotkanie:
łop1.jpgłop2.jpg
łop3.jpgłop4.jpg
łop5.jpgłop6.jpg
łop7.jpgłop8.jpg
Entowie sprowadzili nas w doliny:
łop9.jpg
do miejsca
łop10.jpg
w którym skończył się pieszy etap spotkania.
Następny, znacznie przyjemniejszy etap ( w końcu nie trzeba było łazić ciągle w górę i w dół po jakimś zaczarowanym lesie) nastąpił na dworze Gospodarza spotkania, któremu i pozostałym uczestnikom wycieczki, składam serdeczne podziękowania.
PS
Przy pożegnaniu cała prawda o chęci wspólnego ze sobą wędrowania czy też biesiadowania przy ognisku wyszła na jaw, nie kryło złośliwości, słyszałem wyraźnie jak żegnając Marcina i się wzajemnie, mówili: do zobaczenia za rok! ( i oby nie wcześniej)![]()
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 23-04-2012 o 20:35 Powód: takie ę ą
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Taa było jak było, kto był to wie. Trza wmurować więcej tablic, co by sie częściej w takim towarzystwie spotykać. Dziękuję wszystkim za wspólne wędrowanie itd.![]()
Moje są góry, górki i góreczki:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)