Dręczy mnie to już od powrotu. Takie ziółko ustrzeliłem, którego przynależność chyba tylko jeden Marcin jest w stanie określić.
Osobiście stawiam na ... Platycodon grandiflorus, choć widoczna faza wzrostu - zbyt wybujały okaz na tę porę.
Łop 3.jpg
Dręczy mnie to już od powrotu. Takie ziółko ustrzeliłem, którego przynależność chyba tylko jeden Marcin jest w stanie określić.
Osobiście stawiam na ... Platycodon grandiflorus, choć widoczna faza wzrostu - zbyt wybujały okaz na tę porę.
Łop 3.jpg
Marzec i pora myśleć o kwietniu i Łopienniku. Moja propozycja na rok 2013 jest taka by na szczyt z tablicą wyjść w dniu 21 kwietnia z Dołżycy szlakiem czarnym i zejść do wsi Łopienka. Wyjście o 9:30. Proponuję być kilka chwil wcześniej, żeby część pojazdów przerzucić do Łopienki. Pozdrawiam i zapraszam.
Marcin
Ostatnio edytowane przez joorg ; 14-03-2013 o 21:05
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Pogoda dopisała, naród również, miód i nalewki były przednie. Szczaw niedźwiedzi również
Wielkie dzięki Wszystkim, którzy byli.
Marcin
Było jak co roku ...pięknie i nie powtarzalnie ,to już po raz szósty..dziękuję.
Popatrzcie co się nie robi dla "ujęć"
ps. szczególne podziękowania za "ogarnięcie całości"... Ewce i Marcinowi ..do następnego roku.
...a i jeszcze ,jak nigdy dotąd tablicę trzeba było odkopać .
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Marciny się budzą. Wiosną powiało.
na pewno wiosną? u mnie za oknem jakoś nie bardzo wiosennie a nawet "lekka" zamieć![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)