No to dopisuję. Godzinę zbiórki i miejsce jeszcze ustalimy.
No to dopisuję. Godzinę zbiórki i miejsce jeszcze ustalimy.
Marcin
Czy to jest ta tablica, którą chyba w roku 1999 lub 2000 odnalazła w Buku jedna z tras rajdowych SKPB Warszawa i przekazała nadleśnictwu?
Wydaje mi się, że to najlepsze z miejsc,chociaż jest jeszcze bardzo ładna skałka znacznie wyżej!
WUKA
www.wukowiersze.pl
To będzie akcja KIMB-Tablica!
Też się chętnie dołączę będę od wtorku jakieś 10 dni w Wołkowyii siedzieł. Marcin podeślij na PW jakiś telefon do siebie.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Może też uda mi się podjechać, a potem podejść. Dajcie szybciutko znać kiedy to.
bertrand236
Ja dostosuję się do Waszych wolnych terminów.
Irek, zaszczepiłeś się?
Namiary na mnie to:
telefon służbowy: 660732843
mail: mscelina@interia.pl
Jak ktoś chce to moge mu podać telefon prywatny jeszcze.
Data jest już ustalona: 12 kwietnia . Teraz tylko musimy ustalić godzinę i miejsce spotkania. Proponuję, żeby się tak poumawiać, żeby nie gnać czterech samochodów na cztery osoby. Kto jest chętny to najlepiej niech wyśle mi prywatną wiadomość to go sobie odfajkuję w kapowniku. Godzinę wyjścia proponowałbym tak pomiędzy 8 - 10, żeby każdy chętny mógł dotrzeć. Szczegóły pewnie ustali się na dniach. W poniedziałek termin zgłoszę szefowi, żeby nie planował żadnych nowych fotografów do tej tablicy :)
Marcin
Też proszę o dopisanie mnie (i może + jeszcze dwie osoby) do listy "obecności". Termin 12.04 sobota jest OK , o ile jest to możliwe to 10 godz. byłaby odpowiednia na dojazd , tylko skąd wymarsz --Dołżyca , Łopienka ,czy gdzieś.. ??
ps. coś mi się wydaje ,że będzie to Uroczystość i słusznie.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki