Może też uda mi się podjechać, a potem podejść. Dajcie szybciutko znać kiedy to.
Może też uda mi się podjechać, a potem podejść. Dajcie szybciutko znać kiedy to.
bertrand236
Ja dostosuję się do Waszych wolnych terminów.
Irek, zaszczepiłeś się?
Namiary na mnie to:
telefon służbowy: 660732843
mail: mscelina@interia.pl
Jak ktoś chce to moge mu podać telefon prywatny jeszcze.
Data jest już ustalona: 12 kwietnia . Teraz tylko musimy ustalić godzinę i miejsce spotkania. Proponuję, żeby się tak poumawiać, żeby nie gnać czterech samochodów na cztery osoby. Kto jest chętny to najlepiej niech wyśle mi prywatną wiadomość to go sobie odfajkuję w kapowniku. Godzinę wyjścia proponowałbym tak pomiędzy 8 - 10, żeby każdy chętny mógł dotrzeć. Szczegóły pewnie ustali się na dniach. W poniedziałek termin zgłoszę szefowi, żeby nie planował żadnych nowych fotografów do tej tablicy :)
Marcin
Też proszę o dopisanie mnie (i może + jeszcze dwie osoby) do listy "obecności". Termin 12.04 sobota jest OK , o ile jest to możliwe to 10 godz. byłaby odpowiednia na dojazd , tylko skąd wymarsz --Dołżyca , Łopienka ,czy gdzieś.. ??
ps. coś mi się wydaje ,że będzie to Uroczystość i słusznie.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Dobra, niech będzie 10 - na dojazd, na wyspanie, na zjedzenie śniadania. Miejsce zbiórki proponuję przy kapliczce w Jabłonkach jak odbija czarny szlak. Da sie podjechać jeszcze trochę w górę i będzie miejsce na ewentualne samochody. W poniedziałek załatwię wszystko formalnie i zaklepię termin u nadleśniczego.
Marcin
To w takim razie się chyba spotkamy, aczkolwiek tylko w samym rejonie - będziemy w sobotę przejeżdżać obok was z egzaminem państwowym. Trzymajcie kciuki za kursantów - poinformuję ich, ze taka akcja ma miejsce - myślę, że mają szansę zaskoczyć czymś egzaminatorów :)
Dobra - poprawka - egzamin będzie przejeżdżał następnego dnia jednak - spojrzałam dokładnie w trasę :) W sobotę jedziemy od strony Niskiego do Latarni.
Ostatnio edytowane przez dziabka1 ; 29-03-2008 o 21:51 Powód: dopisek
[QUOTE=Marcin Scelina;58607]
Data jest już ustalona: 12 kwietnia . ...
No to d..a. Na ten termin zapisałem się na rajd "Drewno Pana Boga". Powstał nowy szlak wokół Puszczy Zielonka, Na szlaku jest 12 drewnianych zabytkowych kościołów. Sercem będę z Wami.
bertrand236
Niech Bój zmiłuje się nad Kursantami. Powodzenia!
Nie zaskoczą. Większość z Egzaminatorów czyta to forum.
Przepraszam, dziś robię non stop literówki.
Kto jest w komisji?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki