Olgaa :takie to dzieci niewinne, ... z Kubusiem w dłoni.można było nawet poczuć smak z dzieciństwa .
Olgaa :takie to dzieci niewinne, ... z Kubusiem w dłoni.można było nawet poczuć smak z dzieciństwa .
szkoda ze mnie tam nie było za rok postaram sie przybyć :(
też tak sobie obiecuję mam nadzieję że zadna grypa mnie nie powali
Dekada marca już za nami, a do kwietnia co raz bliżej. Jak ktoś ma jakieś propozycje na rocznicowe wyjście to proszę pisać. Do ustalenia termin i trasa - w tym roku proponowałbym wyjście szlakiem o barwie czarnej.
Marcin
Taa czarnym od Jabłonek czy z Dołżycy?? Myślę, że 15 kwietnia będzie w sam raz
Moje są góry, górki i góreczki:)
Ano postanowione - wyruszamy 22 kwietnia o godzinie 9:00. Spotkanie w Jabłonkach przy kapliczce - wyruszamy czarnym szlakiem, wrócimy na przełaj... Zapraszam Wszystkich chętnych.
Marcin
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
o sory, kiedyś Forumowe Towarzystwo już składało wieńce tam
http://forum.bieszczady.info.pl/atta...2&d=1272228248
to w nawiązaniu do obchodów rocznicy
Ostatnio edytowane przez joorg ; 29-03-2012 o 23:17
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Januszu tym razem mnie możesz wziąć na plecy, jakby Ci było mało balastu
Marcin
Dokładnie na ten dzień "zaplanowano" za mnie wycieczkę w innym kierunku (północ) i nie da się tego zmienić . Kiedyś (widać) musiało to nastąpić , że nie będę mógł .... z Wami. Jeszcze nie wiem kiedy ale w takim razie w innym terminie ..... samotnie się ...
PF
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki