Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Gazeta wyborcza

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Gazeta wyborcza

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Właśnie skończyłam lekturę. Oby takich relacji było więcej. Autorowi moge tylko i wyłącznie podziękować za dobrą robotę i złożyć gratulacje.
    Proszę o przeczytanie ze zrozumieniem moich gratulacji. Dobry tekst, ciekawa relacja, świetna promocja Bieszczadów. Mogę tylko i wyłącznie Wojtkowi pogratulować

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Otóż to - i mi chodziło o to samo.
    Dobra, ze swojej strony kończę tą dyskusję, bo szkoda czasu.

B.
    Fakt szkoda słów.

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    ...natomiast przejście z Tworylnego na przełaj, przez San do drogi Rajskie - Sękowiec (jak w artykule), owszem jest.
    Chcę tylko zwrócić uwagę na to,że jest tam prastary bród z dojazdem drogą od obu stron,nadal używany choćby przez traktor koszący łąki na Tworylnym.
    Pozdrav

lucyna
    Guest

Aby na przyszłość unikąć takich dyskusji prosiłam www.pracownia.org o wypowiedzenie się w tym temacie. Prawnik-ekolog będzie w przyszłym tygodniu, postara się zebrać materiał i udzielić nam w miarę konkretnej odpowiedzi na to czym jest ta dolina, jakie skutki prawne wynikają z istnienia tam rezerwatu i ostoi zwierzyny itd. Na przyszłość to pozwoli unikąć nam takich sytuacji jak wczoraj.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Aby na przyszłość unikąć takich dyskusji prosiłam www.pracownia.org o wypowiedzenie się w tym temacie. Prawnik-ekolog będzie w przyszłym tygodniu, postara się zebrać materiał i udzielić nam w miarę konkretnej odpowiedzi na to czym jest ta dolina, jakie skutki prawne wynikają z istnienia tam rezerwatu i ostoi zwierzyny itd. Na przyszłość to pozwoli unikąć nam takich sytuacji jak wczoraj.
    Prosiłabym również w takim razie, aby wypowiedział się w temacie czy przejazd rowerem drogą wzdłuż granicy rezerwatu jest szkodliwy.

No i rzecz jasna wrzuć odpowiedź na forum.

B.

lucyna
    Guest

Jeżeli masz jakieś zapytania to skontaktuj się z ekologami. Meile znajdziesz poprzez google.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Jeżeli masz jakieś zapytania to skontaktuj się z ekologami. Meile znajdziesz poprzez google.
    Pisałam do nich parę razy, (to było jakieś 3-4 miesiące temu, chodziło o skutery śnieżne), niestety nie odpowiedziano mi

Ja myślę ze jeśli odpowiedzą - to więcej osób na forum będzie zainteresowanych odpowiedzią - nie tylko ja.

B.

lucyna
    Guest

Nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją. Zawsze dostaję odpowiedzi na zapytania.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)