No to pyk, pyk i wysyłamy semesa, wygrywamy nagrody i cieszymy się że Bieszczady są tak wysoko....
No to pyk, pyk i wysyłamy semesa, wygrywamy nagrody i cieszymy się że Bieszczady są tak wysoko....
bertrand236
Ten plebiscyt, przyciąga nagrodami. Ta lustrzanka warta esemesa. Ale nadmierna popularnoś bieszczad (ale to chyba opinia samolubnego snoba) mnie nie cieszy, bo za chwilę będziemy tu mieli tatry bis.
Pozdrawiam
Marek
A ja myślę,że martwisz się na wyrost!Może przybywa "bieszczadołazów",ale z różnych powodów (niestety!) przecież też ubywa!
Pozdrawiam!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Słyszałam w radiu, że film mają kręcić o Wetlińskiej.
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Wyniki głosowania na 30 najpiękniejszych miejsc na Ziemi wg plebiscytu National Geographic Polska
Trzydzieści obiektów znajdzie się na wystawie fotograficznej „Najpiękniejsze miejsca na Ziemi”, którą oglądać będzie można już od jutra (18 czerwca) w Warszawie (Złote Tarasy). Potem wystawa zaprezentowana zostanie w Gdańsku (9-29 lipca), Poznaniu (30 lipca – 19 sierpnia), Wrocławiu (20 sierpnia – 9 września) i Krakowie (10-30 września).
- Rynek, Kraków; Polska
- Kopalnia Soli w Wieliczce; Polska
- Stary Rynek i Ratusz Staromiejski w Toruniu; Polska
- Kazimierz, Kraków; Polska
- Fiord Geiranger; Norwegia
- Zamek w Malborku; Polska
- Machu Picchu; Peru
- Wielka Siklawa, Dolina Roztoki, Tatry; Polska
- Połonina Wetlińska, Bieszczady; Polska
- Canal Grande, Wenecja; Włochy
- Archipelag Ko Phi Phi; Tajlandia
- Wodospady Iguazu; Brazylia i Argentyna
- Park Narodowy Kilimandżaro; Tanzania i Kenia
- Wielka Rafa Koralowa; Australia
- Mauzoleum Tadź Mahal; Indie
- Fiord Milofrd Saund; Nowa Zelandia
- Plaża w Juracie; Półwysep Helski; Polska
- Piramidy w Gizie; Egipt
- Świątynia Angkor Wat; Kambodża
- Morskie Oko, Tatry; Polska
- Rynek we Wrocławiu
- Meteory; Grecja
- Petra; Jordania
- Miasto Pagan; Birma
- Uluru; Australia
- Jezioro Bajkał; Rosja
- Masywy Tepui; Wenezuela
- Alhambra w Granadzie; Hiszpania
- Park Narodowy Torres del Paine, Patagonia; Chile
- Mount Everest; Nepal
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki