Zamieszczone przez Marcin ... dzisiaj zaczyna się zarybianie Łososiem Hoczewki sponsorowane przez WWF i CocaCole :) Mają zamiar podmienić wodę w Hoczewce na colę??
Pozdrav
Zamieszczone przez Browar Mają zamiar podmienić wodę w Hoczewce na colę?? Zapora rdzewieje coca cola sobie z tym problemem radzi... apropo wiadomo co się w tej chwili dzieje z tzw Mafią Bieszczadzką... :)? W nowym Bieszczadzie (13) jest artykuł pt. Antropogeniczne zmiany środowiska wodnego w Bieszczadach do 1951 r.
Zamieszczone przez Marcin Zapora rdzewieje coca cola sobie z tym problemem radzi... apropo wiadomo co się w tej chwili dzieje z tzw Mafią Bieszczadzką... :)? W nowym Bieszczadzie (13) jest artykuł pt. Antropogeniczne zmiany środowiska wodnego w Bieszczadach do 1951 r. z racji mojej (szumnie nazwanej) rozprawy naukowej jestem zainteresowany tymi antropo zmianami, proszę o szczegóły
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zasady na forum