Vm, sesja przednia, proszę o więcej:)
Vm, sesja przednia, proszę o więcej:)
------------------------
http://www.openbsd.org
przez chwilę od tej cudowności na zdjęciach prawie zapomniałam o tym jak mnie z dnia na dzień coraz bardziej denerwuje padający wciaż nowy śnieg...a nie możesz wziąć tej łopaty VM-ie i odkopać wiosnę? może gdzies tam leży pod tym śniegiem...
piękne zdjęcia
No dzięki za dobre słowo, przyjemnie było, choć to tylko zwykły rodzinny spacerek lajcikowy, śnieg swoje robi.
Trzoda moja apetytu po brnięciu w śniegu nabrała na jeszcze chwilę relaksu marszowego.
![]()
By o zimie tak łatwo nie zapomnieć...
![]()
Vm dawaj wiosnę, bo zimy ja osobiście mam dosyć. Choć na Twoich zdjęciach jest urokliwa i malownicza.
pozdrawiam
Marek
No cóż, spokojnie Pyro, "moja zima" się już powoli kończy , a wiosnę muszę dopiero zacząć![]()
Robi się coraz cieplej, ale skoro Bertrand nadaje lato nawet w środku zimy...
Ostatnie metry spaceru:
Ostatni rzut oka i lecim na zupę:
Zamiast telewizora:
![]()
Szczerze mówiąc, już trochę tęsknię za śniegiem. Piękne fotki.
Pozdrawiam
Przemek
Ja tam nie bardzo Poleju, śnieg jakoś tego roku chyba mi dość szybko obrzydł, głownie z powodu braku możliwości cieszenia się nimCo innego gdy chrzęści pod nogami w Bieszczadach, co innego gdy w solną breję ciągle pod nogami i kołami się zamienia.
Czekam na pierwszą okazje do powitania wiosny.
Ja też już przestawiona na nowy czas i nową porę, ale tego okna to Ci zazdroszczę! czekamy na wiosenne odsłony...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki