z tego co pamietam tanio wychodzil nocleg w hotelu "lwiw" prospekt czornowola 7, wyszlo taniej niz u polakow i co najwazniejsze przyjeli nasze jednodolarowki ktorych nikt inny nie chcial
z tego co pamietam tanio wychodzil nocleg w hotelu "lwiw" prospekt czornowola 7, wyszlo taniej niz u polakow i co najwazniejsze przyjeli nasze jednodolarowki ktorych nikt inny nie chcial
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Ja nocuję zwykle u takiej pani - Polki na ul Halickiej tuż obok katedry, w zeszłym (2007) r. - 8 $.
Warunki takie sobie (na materacach, jedna tylko łazienka i wiadomo jak z wodą). Za to w samiutkim centrum.
A tak mniej więcej co roku cena wzrasta o dolara.
Jeśli Cię to interesuje to kontakt podam na priv.
Kolega z SKPG ma jeszcze inne namiary - samodzielne mieszkanie dosłownie na placu katedralnym, ale trochę droższe.
Ale musiałabym go zapytać.
Pozdrowienia
Basia
Ostatnio edytowane przez Basia Z. ; 13-06-2008 o 09:11
Wieści z ostatniej chwili dotyczące przekraczania granicy w Medyce.
Niestety od zeszłego roku nic się nie poprawiło.
W "tamtą" stronę przekraczanie granicy trwało ok. 2 godz.
Z powrotem autobus, który wyjechał ze Lwowa ok. godz. 21. dojechał do Przemyśla na godz. ok 4.30 nad ranem. Ale w autobusie przynajmniej dało się spać. Natomiast kolejka piesza to podobno "na oko" ok. czterech godzin stania, nawet w nocy.
Pozdrowienia
Basia
Ostatnio edytowane przez Basia Z. ; 23-06-2008 o 22:28 Powód: poprawka błędu
Tak gwoli poprawienia nastrojów, bo dramatycznie wygląda wpis z okolic BCiała:)
-w normalny, wakacyjny dzień, niespecjalnie weekendowy (albo tylko trochę) czeka się ok. 1h w Medyce pieszkom, autobusem 1h-2h,
-hotel Lviv - noclegi w cenie ok. 70hr/os. (mniej więcej),
-noclegi w hali dworca głównego we Lwowie, z komfortowym leżem na własnym bagażu - wciąż bezpłatne
Z uśmiechem dość nawet uśmiechniętym - pzdr wsjem!
(ść)
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki