Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Karpaty Wschodnie. Sierpień 2008. Propozycja, poszukiwania idt. :)

Domyślnie Karpaty Wschodnie. Sierpień 2008. Propozycja, poszukiwania idt. :)

Witam!!!
    Może na początku się przedstawię, ponieważ pomimo tego, że jestem już trochę na tym forum to się za bardzo nie udzielam. Wole sobie poczytać
    Na imię mi Arek. Jestem z Poznania i studiuję sobie na PP (4 roczek).
    A teraz przejdźmy do konkretów :)
    Planuję w sierpniu wypad w karpaty ukraińskie. Taki troszkę dłuższy wypadzik. Bo chciałbym połazić sobie po czarnohorze, gorganach, świdowcu etc.
    I teraz pojawia się mój problem. Nie mam za bardzo z kim. Znaczy może ktoś by się znalazł, ale na krótszy wypad.
    Więc, jeśli byłby ktoś chętny to byłoby super.
    Zaznaczę jeszcze tylko, że nie chodzi mi o to aby "przebiec" te góry.
    Z kondycją u mnie dobrze (jak tylko mogę to jadę w góry więc trochę się już wyrobiłem) ale lubię chłonąć otoczenie a nie je zaliczać .
    No, to by było na tyle
    P.S. Nie chodzi o to żeby nagle pojawiły się propozycje z dokładnymi datami i planami. Tak rzuciłem temat żeby nie było później na ostatnią chwilę:)
    Dzięki za uwagę:)

Domyślnie Odp: Karpaty Wschodnie. Sierpień 2008. Propozycja, poszukiwania idt. :)

No to jest już nas dwóch :D pioabram się zainteresował :) Prosimy o dalsze kandydatury Pozdrawam!

Bieszczadnik Awatar Henek
    Na forum od
    01.2004
    Rodem z
    Rzeszow

Domyślnie Odp: Karpaty Wschodnie. Sierpień 2008. Propozycja, poszukiwania idt. :)

Witamy na forumie.
    A tak w ogóle to te karpaty (wschodnie) to po raz pierwszy ?
    A jak piszesz
    Taki troszkę dłuższy wypadzik.
    to co masz na myśli ? Miesiąc, dwa ? czy dłużej ?

Ja po raz pierwszy.
    Tak myślałem coś ok 1 miesiąca:) ale nie dłużej.
    Pozdrawiam!

Bieszczadnik Awatar pioabram
    Na forum od
    03.2007

Ja owszem,chętnie ale nie dłuzej niz 2 tygodnie,Ponownie chciałbym ,ugryzc,Czarną hore,i koniecznie swidowiec.Mam nadzieję ze tym razem,sniegu tam nie bedzie...

Ten miesiąc to było moje maksimum więc luzik:)
    Może na zachętę zaproponuję po lizaku chupachups dla każdego kto pojedzie

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005

Ja + dwie, trzy osoby z początkiem sierpnia wędrujemy na Ukrainę: najpierw okolice Lwowa (zamki i pałace),później przejazd do Chocimia i Kamieńca. Następnie wracamy w Karpaty: Czarnohora + Świdowiec i jak się uda Gorgany i Bieszczady Wschodnie. Czas 16-20 dni. Może spotkamy się na szlaku? . Jeżeli masz konkretny plan - kontakt na prive

Bieszczadnik Awatar domina
    Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Cytat Zamieszczone przez reaperman Zobacz posta
    Ten miesiąc to było moje maksimum więc luzik:)
    Może na zachętę zaproponuję po lizaku chupachups dla każdego kto pojedzie
    To trąci płatną protekcją - chyba, że drużyna pierścienia będzie się zować Grupą Trzymającą Władzę. Ja na Bieszczady poświęcam sierpień - nie mam sprecyzowanych planów, a po ukraińskiej stronie nie byłam, więc jak Grupa sprecyzuje plan działania może się dołączę.
    "Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"

Bieszczadnik Awatar pioabram
    Na forum od
    03.2007

Cytat Zamieszczone przez domina Zobacz posta
    To trąci płatną protekcją - chyba, że drużyna pierścienia będzie się zować Grupą Trzymającą Władzę. Ja na Bieszczady poświęcam sierpień - nie mam sprecyzowanych planów, a po ukraińskiej stronie nie byłam, więc jak Grupa sprecyzuje plan działania może się dołączę.
    Tzn..?co masz na mysli,jaki plan działania?
    Wyjazd,przyjazd,od-do?
    Plan działania,w skrocie jest taki:..wędrowanie,z plecakiem i namiotem po karpatach ukrainskich,a konkretnie ,od Czarnochory,zaczynajac poprzez swidowiec,moze gorgany,moze połonina Krasna,moze Borżawa,zaelezy od tego,kto ile bedzie mial czasu,pogody,zasobow waluty ,i wielu innych,nieprzewidzianych czynnikow!I czy Polska,wygra z Niemcami!

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

jesli ktos z was bedzie miedzy 12 a 17 sierpnia w okolicach osmolody to moze sie spotkamy przy jakim ognichu!!!
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)