Henek znamy się z Przełęczy Żebrak. Byłem ubrany skrzyżowanie leśniczego z wehrmachtem.
aaa to Ty Wojtku!
no to naprawdę!!!super!!!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
O kurcze - no czapki z głów! Brak słów, zresztą, chyba nie są potrzebne.
no istotnie - te nakrycia z główek, oprowadzić, z pełnym sercem, i spoko, jakiś wątek dobry pozostaje, dobry czyn ... Kolejny krok... Paraolimpiada? Mount? Opieka codzienna? Codzienne problemy?
Jak czytam w tym wątku - podziwienia głównie dla "imć" Jabola, LOL. OK. Hmm ...![]()
chris o co i chodzi???
Bogdan Loebl
Wiesz, wydaje mi się, że Łukasz nie potrzebuję, aby go podziwiać. I wyrażać wszystkie ohy i ahy... On ma siłę i odwagę marzyć, a także realizować własne marzenia.
A jeśli dobre słowo zachęci kogoś, aby włączył się w realizowanie tych marzeń, to jest po prostu kolejny krok do przodu.
Nie wszystko w życiu musi być spamem
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
No dokładnie-jedni marzą , a inni -nieliczni pomagają im te marzenia urzeczywistnić, a nie tylko krytykują Chris, bo to to każdy potrafi, a podać ręke drugiemu już mało kto. Więc daruj sobie ten sarkazm, bo to co oni wszyscy zrobili jest poprostu piękne!!!
Bogdan Loebl
piekna sprawa! czytajac takie rzeczy az chce sie zyc i wierzyc w drugiego czlowieka! :D
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Szacunek!
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki