Ten pomnikowy okaz to jesion, a rośnie przy dużej obwodnicy obok zabudowań....
Ten pomnikowy okaz to jesion, a rośnie przy dużej obwodnicy obok zabudowań....
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Czarna?
bertrand236
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Wetlina?
Marcin
Też mi się z Wetliną kojarzy (budynek nadleśnictwa jest w sidingu i rośnie przy nim jesion).
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Brawo Marcin i Jaro! Kilkadziesiąt metrów za budynkami, idąc boczną drogą w kierunku północnym, stoi ta stacja paliw. Swoją drogą żeby ładny drewniany budynek NADLEŚNICTWA (sic!) obkładać sidingiem - to trzeba mieć nie lada fantazję i nieprzeciętne poczucie piękna. Chyba że im drewna zabrakło.
Teraz produkują takie betonowe płoty, które z pewnością uzupełniłyby i podrasowały wygląd siedziby nadleśnictwa.
A teraz skok w bok:
Lesko - przy źródełkach?
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Lesko - pomnik ku czi Piłsudskiego, na źródełkach mineralnych
Moi drodzy - oczywiście, że rację macie, jutro zapodam coś trudniejszego gdyż teraz zbyt jestem umenczon potyczką we Wiedniu...branoc!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)