Dił?
Dił?
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Gdzie one sterczą :
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
hmm...czysty strzał - skałki na Berdzie nad J.Myczkowieckim??
Naprowadzajka dla lubiących czytać mapy: na dwóch różnych, wydanych w 2007 roku mapach z nazewnictwem W. Krukara wierch ze skałkami nosi inne (różne) nazwy.
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 24-06-2008 o 19:15 Powód: dopisek
Charakterystyczna jest ta na drugim planie. Oto jej zbliżenie:
A nazywa się Kamień Orelecki.
No to teraz dam coś mniej znanego. Kiedyś Browar zapodał słupek z elipsowatym kółkiem, odczytanym jako zero, taki szary był ten słupek, a ja dzisiaj dam dla Was słupek z trójkącikiem i w zajarzystym kolorze - nie sposób przegapić po drodze :)
widzi mi się, że to Łopiennik
pozdroowka
marekm
A po co teraz takimi oczojebnymi farbami malują?![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)