..."Poobijaliśmy to tu to tam. Cisna, Roztoki, Sine Wiry, Zatwarnica"...
Piękne wymagające traski i gdy pogoda dopisuje to radość z ich zaliczenia niewątpliwie duża.Wklej te fotki będziemy podziwiać i rowery i cyklistów.
Trudno by to wszystko opisywać bo tylko w czerwcu nabiłem 4 tyś km a w lipcu ponad trzy.Tak jak wspomniałem objeździłem prawie wszystkie dróżki po biesach po których da się jeździć.Jeżeli by Cię któraś szczególnie interesowała to mogę co nieco więcej.
Tak tylko z zeszłego tygodnia ciekawe trasy wskazuję i gdy ktoś zechce to powtórzyć to miło mi będzie że po moich śladach jeździł.
S-Ustrzyki.Dolne-Czarna-Polana-Skorodne-Lutowiska-Stuposiany-Czerenna-Młyniszcze-Dźwiniacz Górny (wzdłuż Sanu)- Tarnawa Niżna-Beniowa(do końca szlaku rowerowego )-Tarnawa Niżna-Muczne-stokówką okrążyłem Czresznica i i Czereszenke - wyskoczyłem w Stuposianach na parkingu-Lutowiska-Czarna-Równia-Ustrzyki Dolne -S
2550 - przewyższenie
206 km
-------------------------------------------------------------------------
S-Olszanica-Równia-Czarna.G-Lipie-Lutowiska-Stuposiany-stokówką do Muczne-Widełki-Pszczeliny(stokówką)Dwernik-Nasiczne-(stokówką)Sękowiec-Zatwarnica-Szczycisko-Kalnica-Cisna-S
2800przewyższenia
214km
--------------------------------------------------------------------------
..."Zapraszam w pasmo Chwaniowa"
Na południe od Przemyśla w nasza stronę też te tereny mam objeżdżone.Oczywiście z najtrudniejszym podjazdem jaki mamy w rejonie jeżeli chodzi o asfalt Kalwaria Pacławska.
Wszystkie szutrówki wokół Arłamowa i wszystkie wokół Ustrzyk Dolnych.Mało jest już takich dróg gdzie pot z mojego czoła nie kapał.
Jest jeszcze kilka ale w najbliższym czasie mam w planie się z nimi rozprawić.

Odpowiedz z cytatem
Zakładki