Wybieram się w tych dniach, osobiście dopilnować akcji banerek, czekam na sygnał od Mavo! + P.....
Wybieram się w tych dniach, osobiście dopilnować akcji banerek, czekam na sygnał od Mavo! + P.....
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Hero, widocznie jednak nie powiesili. Wejdź i spytaj się czy mają zamiar wogóle go powiesić?
Sprawdziłem, spytałem i jest tak. Baner wisi na płocie ZpC od strony ulicy. Takie umiejscowienie było spowodowane brakiem czasu (sezon, klienci) na wywiercenie otworów wewnątrz pod mocowania banera.
Może to i dobrze, że tam wisi? Jest bardziej widoczny! Dajcie jakieś zdjęcie.
Hero, a czy Ty będziesz jeszcze w Ustrzykach Górnych?
Będę do jutra. Poniżej zdjęcie zrobione przed chwilą:
To tak ładnie?:) Siedzi sobie w lokalu kontaktowym, a ja qrde nie mogę tam pojechać:> Wypiłbyś zdrowie tych, co na germańskiej ziemi...:P
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
jedno mnie zastanawia.byłem w punkcie kontaktowym i zapytałem sie o innych forumowiczów jedyna odpowiedzią był zdziwiony wzrok kelnerki.moze ktos zna przyczyne
Aaaaa,gdzie TO BYŁO?
WUKA
www.wukowiersze.pl
Diabeł, i to jest bardzo dobre pytanie!
Mamy lokal kontaktowy, ale jak tam rozpoznać Forumowicza? Ci co się znają to się odnajdą, ale jak mają to zrobić Ci co nie są znani?
Zapraszam prześmiewców do rzucania pomysłów, bo gdy podobne pytanie zadałem o rozpoznawaniu się na szlaku to trochę pomysłów rzucono... teraz zapewne też ich nie zabraknie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)