Był ogłoszony przetarg, (termin składania ofert: do dnia 04.05.2009 r., do godz.14: 00) ... http://www.bdpn.pl/index.php?option=...=464&Itemid=68
Był ogłoszony przetarg, (termin składania ofert: do dnia 04.05.2009 r., do godz.14: 00) ... http://www.bdpn.pl/index.php?option=...=464&Itemid=68
Bar "Ryś" wspaniale funkcjonuje. Gościliśmy tam na tydzień przed "długim weekendem". Widać przetarg był udany.
Jedliśmy pyszną zupę gulaszową i pierogi (wszystko kuchnia domowa) i jeszcze bardzo dobre frytki. Poza tym karta dań dość bogata, jak na taki maciupeńki lokal. Piwo w cenie umiarkowanej. No i lokal jest czynny długo, szczególnie w weekendy.
Polecam ten Bar z całego serca. Bardzo miła obsługa, piękne miejsce...
No i smacznie
http://www.bdpn.pl/index.php?option=...=488&Itemid=68
Wyniki przetargu na dzierżawę baru "Ryś"![]()
Zn.spr. DA- 2213/03/09
Ustrzyki Górne, dn.15.05.2009 r.OGŁOSZENIE O WYNIKU PRZETARGU
na dzierżawę nieruchomości Skarbu Państwa -
Bar „Ryś" w Lutowiskach, położony przy
Ośrodku Informacyjno- Edukacyjnym -
w zarządzie Bieszczadzkiego Parku Narodowego
Przetarg pisemny nieograniczony.
Termin otwarcia ofert: 07.05.2009r., godz. 10:00
Miejsce przetargu: Siedziba BdPN w Ustrzykach Górnych 19.
Oznaczenie nieruchomości będącej przedmiotem przetargu:
Bar „Ryś" zlokalizowany na części działki nr 240 w Lutowiskach (KW 22781) zabudowanej budynkiem, w części przeznaczonej na tzw. małą gastronomię wraz z zapleczem sanitarnym, będącą przedmiotem przetargu, pow. użytkowej 56,42m2, wraz z placem(przed obiektem) o pow. 100m2
Liczba osób dopuszczonych do części jawnej: 1.
Liczba osób dopuszczonych do części niejawnej: 1.
Zamknięcie przetargu: 07.05.2009 r.
Cena wywoławcza: miesięczna stawka czynszu netto 139,50 zł + 22% VAT tj. łącznie 170zł
Cena osiągnięta w przetargu: 180,00 zł brutto.
Imię i nazwisko osoby ustalonej jako dzierżawca nieruchomości:
Grzegorz Jakubiec, Firma kateringowa „Ostry", 38-713 Lutowiska 80/5
Zastępca Dyrektora BdPN
Leopold Bekier
Informuję, że podczas ostatniego Kongresu przegłosowano, że Lokalem Kontaktowym będzie Zajazd Pod Caryńską.
Pozdrawiam
bertrand236
A czy wisi już ten baner, dany przez mavo, na lub w ZpC?
Ostatnio jak rozmawiałem mieli go wieszać w dniu mojego wyjazdu ale widocznie ulewa im przeszkodziła, bo nie widziałem.
Rozglądam się za nim i rozglądam i nie widzę. W którym miejscu miał dokładnie wisieć ?
Wybieram się w tych dniach, osobiście dopilnować akcji banerek, czekam na sygnał od Mavo! + P.....
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Hero, widocznie jednak nie powiesili. Wejdź i spytaj się czy mają zamiar wogóle go powiesić?
Sprawdziłem, spytałem i jest tak. Baner wisi na płocie ZpC od strony ulicy. Takie umiejscowienie było spowodowane brakiem czasu (sezon, klienci) na wywiercenie otworów wewnątrz pod mocowania banera.
Może to i dobrze, że tam wisi? Jest bardziej widoczny! Dajcie jakieś zdjęcie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki