Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
...
Iza próbowałaś potraw w herbaciarnii?
Tylko nie mówcie do mnie Iza
Oczywiście każdy ma prawo jeść, co chce i gdzie chce. Herbaciarnia jak sama nazwa wskazuje nie jest przeznaczona do gotowania zup, pierogów i.t.p.
Byłem i jadłem dobre zupy: pomidorową i żurek. Inny kolega forowicz jadł wtedy pierogi. Jest zapalonym amatorem pierogów i powiedział, że są poprawne ale nie rewelacyjne. Żadna z jedzonych przeze mnie tam zup nie powinna stać obok barszczu ukraińskiego z Zacisza. Przed chwilą rozmawiałem w realu z Wojtkiem Legionowo i powiedział mi, że mam żałować że nigdy w Zaciszu pstrąga nie jadłem. Ponoć najlepszy w Bieszczadzie.
Herbaciarnai ma swój urok i wystrój. Niestety jest tam mało miejsca. I jeszcze jedno, w Herbaciarni w Cisnej, jak przystało na prawdziwą herbaciarnię serwują naprawdę REWELACYJNĄ kawę miętową. Będziecie to obadajcie organoleptycznie... Kiedyś Lucyna była zachwycona Cieniem PRLu, a potem psy na tym przybytku wieszała. Kobieta zmienną jest... Podobno będzie jesienią w Pyrlandii, to popracuję nad Zaciszem.
Uważam się za prawdziwego turystę, a w Cisnej jadać będę w Zaciszu i tyle mojej wypowiedzi w tym temacie.

Pozdrawiam