"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
@Lucyno,
Twoje poczucie humoru....bywa niesamowite.
Pozdrawiam:)
PS. ; jakimś cudem zabrakło
Nie chodzi o to gdzie skręca, a gdzie nie skręca.
Chodzi o kultrurę osobistą. Pisałem Ci to 600 razy. Pisz co chcesz.
Ważne byś nie bluzgał, nie obrażał ludzi, nie łamał prawa. Proste!
Może się zdziwisz, a może nie, ale paradoksalnie oglądalność forum nie przekłada się na zyski, przekłada się raczej na wzrost kosztów. :]
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Widzę, że się nie do końca rozumiemy. "Odwracanie kota ogonem" jest pewnym wyjściem, gdy nie chce/nie może się podjąć wprost wymiany zdań. Moja opinia (może być uznana za g.. - przyjmuję i nie będę polemizował) dotycząca skrętu jest raczej natury subiektywnej. I wiem o tym.
Jeżeli łamałem prawo to nie Twój problem. Przychodzą pewne osobniki, Ty im z obowiązku udostępniasz moje dane - i moja broszka. Wiem co robię i nie potrzebuję niańki. Nie obrażam ludzi! - targam się po ryju z ich wypowiedziami. A to chyba co innego. Jeżeli ktoś publicznie robi z siebie osła i to z uwielbieniem, to mam prawo odczytać to jako zachętę do zwracania się per ośle. Jeżeli się mylę to daj Darku możliwość wypowiedzenia się tej osobie i ewentualnego zażądania ode mnie satystafkcji w formie, której ta osoba sobie zażyczy. Ale nie wyręczaj ich!!
P.s.
Nie miałem na myśli zysków finansowych (li tylko) - są jeszcze inne! Korzyści!
Szkoda Twojego czasu na dywagacje z pipą.
Dzięki
i pozdrawiam jak zwykle serdecznie
Darku, dziękuję za rzeczową odpowiedź
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki