Joorg, jeśli chodzi o sam fakt zatknięcia flagi w dniu Narodowego Święta Niepodległości to przecież nie dotyczy konkretnej góry a raczej upamiętnieniem samego święta. No... chyba, że zrodzi się jakaś wspólna tradycja na Forum i będzie przypisana konkretnej górze, wtedy trzeba się dostosować.
W zeszłym roku wypadło na Łopiennik, był najbliżej miejsca kwaterowania. Teraz rodzą się plany na Muczne i blisko jest Krzemień. Narodowwe Święto Niepodległości to ważne święto i wchodząc na górę zostawiam tego dnia akcent, że o nim pamiętam. Bieszczady w zeszłym roku się nie pogniewały i dały mi przepiękną pogodę w ten dzień jak i na cały pobyt. Jeśli dadzą inną w tym roku, to potraktuję jako rzuconą próbę.Może trzeba dać ciut większą flagę... może nie będzie to Krzemień... Dzisiaj zamknąłem mój wyjazd lipcowy, a listopadowy dopiero zakiełkował... może go jeszcze zmienię... chociaż Muczne ciągnie jednak :)
Myślę też o jakimś skarbie zakopanym pod flagą... to na razie plany.
A tak sobie myślę, czy ta mała flaga sobie jeszcze gdzieś tam na Łopienniku powiewa, czy stała się zbyt cenna i już zdobi czyjąś kolekcję?![]()

Odpowiedz z cytatem