Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Zagrożenie powodziowe ????

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Domyślnie Odp: Zagrożenie powodziowe ????

Relacje w TV z okolic Sanoka wyglądają groźnie i prognozy też nie ciekawe dla podkarpacia.

pozdrawiam
    Marek

według synoptyków...niedziela i poniedziałek bez deszczu z dość wysoka temperaturą 27-28 stopni...ale wtorek niby zaś deszczowy...a ja w poniedziałek właśnie chce wystartować w trase zaczynając z komańczy...

Będziemy w Bieszczadach w poniedziałek rano. Proszę o jeszcze więcej informacji dodającej otuchy Już nam się śnią mapki pogodowe z netu... Może ktoś wie, jak jest w rejonie Roztok Grn. i za miedzą na terenie Parku Poloniny?

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

ponoc w ustrzykach dln. odwolali koncerty KSU bo podtopilo miejsce gdzie mialy sie odbywac... wiec trochu wiecej jest wody niz zwykle...
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

lucyna
    Guest

Fajnie wczoraj sytuacja stablizowała się w okolicach mojego domu. W pewnym momencie zrobiło się dziwnie. Na niebie pojawiło się zszarzałe mleko. Lunęło. Ściana wody. Droga polna "schodząca" z Berny zmieniła się w błotnistą, wartką strugę. Na szczęście opady trwały króciutko.

lucyna
    Guest

Alarmy powodziowe odwołane. Tylko podtopione jest Skorodne. W nocy nieźle lalo właśnie w tej okolicy i w okolicy Michniowca.

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    .... W nocy nieźle lalo ...
    i przed nocą też , oj dawało czadu ..ale fajnie i tak było i błotko się "pomiesiło "
    Pozdrawiam Wszystkich
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

kemcia
    Guest

A jak sytuacja wygląda obecnie? Jaka jest pogoda?

Ekspert Roku 2008 Awatar Jabol
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Stamtąd

BIESZCZADY ZNÓW ZALANE !!! - W tej chwili od rana trwa gęsta ulewa promieni słonecznych... Góry toną w słońcu... Niektórzy ponoc lubią doznawać stanów przedporażeniowych w upale z zielonym listkiem na nochalku... Ja czekam przymrozków... Powodzenia!
    ...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył

Ekspert Roku 2008 Awatar Jabol
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Stamtąd

Tak poczytałem sobie ten wątek kilka postów wstecz... Ludzie! Nie wierzcie mediom! Oni zawsze muszą dodawać dramatyzmu do swoich relacji, stąd ujęcia z żabiej perspektywy. I wielkie słowa. Fakt- dało czadu trochę i niektóre potoki wsciekły sie i powgryzały w kilka miejsc, ale nie na tyle żeby mówić o powodzi i odradzać przyjazdu w góry. Generalnie media popisały się siejąc panikę wśród urlopowiczów odwołujacych nawet wyjazdy...
    P.S. Nie wiecie może jaka jest sytuacja w Tokio? widziałem w TiVi ze znów Godzilla wlazła tam w szkodę... martwie się trochę...
    ...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)