Wybieram się z rodzinką w sobotę w okolice Wetliny, mam pytanie jak wygląda sytuacja ze stanem rzek i wogóle sytuacja powodziowa w rejonie Wysokich Bieszczadów? Z góry dziękuje za informację !!!
Wybieram się z rodzinką w sobotę w okolice Wetliny, mam pytanie jak wygląda sytuacja ze stanem rzek i wogóle sytuacja powodziowa w rejonie Wysokich Bieszczadów? Z góry dziękuje za informację !!!
Jeżeli odpowiada Ci siedzenie na kwaterze to faktycznie wal śmiało. Po górach przy takiej pogodzie raczej nie pośmigasz.takiej
Jest powódź. O 13 Solina zaczyna zrzucać wodę z obu zalewów przygotowując się na przyjęcie nowej fali powodziowej. W Lesku brakuje wody. Część Sanoka podtopiona. Najgorzej jest w dolinie Sanu i w dolinie Hoczewki. U znajomej ryby ze stawu znalazły się w piwnicy.
A jak z dojazdem?Drogi do Ustrzyk górnych są przejezdne?
mAAtylda
Tak.
Tylko Tokarnia, taka maleńka osada w okolicy Sanoka jest odcięta od świata. Fala powodziowa zniszczyla most. Tak twierdzi mój Kumpel.
Idzie następna fala deszczy. Nie przez przypadek Solina zrzuca wodę. Przez zrzuty może dojść do podtopień.
Lucyna nie tragizuj. Cały dzień dziś sie włóczyłem po terenie. Jest normalnie. Jeno żdziebko mokro. W górach fajnie bo pusto...
Marcin
Wybacz porównanie ale reagujesz jak mój pies.
Ale jest fajnie. Można w błocku pobawić się :P
Od niedzieli będzie (musi być) dobra pogoda
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki