Jak usunac swoje dane etc???
Jak usunac swoje dane etc???
Usuń swoje prywatne dane z profilu i zapomnij hasło.
W związku z faktem, że napisałeś już wiadomości na forum nie ma możliwości całkowitego usunięcia profilu.
EDIT:
Widzę, że wszystkie Twoje posty są już i tak usunięte za naruszenie regulaminu.
Jeśli potwierdzasz chęć unicestwienia swojego jestestwa u nas to mogę Cię skasować w całości.
Ostatnio edytowane przez admin ; 02-08-2008 o 21:49
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Najłatwiej usunąć dane, obrazić się i wchodzić tutaj jako "no neim". GM Turecky, chodzimy po tych samych górach i tych samych ścieżkach i warto sobie różne animozje odpuścić. Myślę, że nie kasuj siebie tutaj i bądź z nami. :)
Prawdę powiedziawszy od kilku dni zastanawiam się co ma wspólnego to forum z forum bieszczadzkim na którym mnie kiedyś zalogował Irek. Moim zdaniem coraz mniej. Zupełnie inna atmosfera. Chyba coś się kończy. Smutno mi.
a Ty szto?
depresja jesienna w środku lata???
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Lucyna - musisz to pisać w każdym wątku?
Co mam teraz z tym postem zrobić? Lato w pełni a Ciebie jakaś nostalgia ogarnęła.
Było minęło.
Jeśli chcesz pogadać na temat poziomu forum załóż nowy wątek i jazda.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Słowo się rzekło, kobyła u płotu.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki