Dzięki, Piotrze za troskę.
Spojrzałem na czas przy Twojej odpowiedzi i bardzo się wzruszyłem. Ja słodko śpię, a Ty..
1. Po zejściu do Wetlinki Górnej drogą w kierunku Wetliny i przy hotelu Górskim (tu na mapie Express Map napisali: Rawka i myślałem, że może sklepik koło przystanku) na zielony do Małej Rawki. Nocleg przy bacówce Pod Małą Rawką. Fakt - trzeba zejść, ale moja kobita uznała, ze przejście Działem dostarczy jej niezapomnianych wrażeń estetycznych. (mój wariant to raczej Berehy Górne i Caryńska ile się da, byle zdążyć przed nocą zielonym przez Wyżniańską do bacówk Pod Małą Rawką.
2. Zejście do Bystrego to na wypadek gdybyśmy odwiedzili Komańczę (albo ktoś zdechł). Wtedy nocleg w Duszatyniu a następny w Bystrem, bo Rabe chyba za blisko. Na Wysoki Dział wrócilibyśmy przez Kołonice i czarnym albo (ktoś to opisywał na forum) z Jabłonek w górę Jabłonki do czerwonego.

Nikt jakoś nie pisał o możliwościach prysznicowych. Czyżby Bieszczadnicy uzywali jeno wody źródlanej?
Ponieważ idą ze mną 3 holki (w tym 2 prywatne) , pewnie przyda się choć 2 razy rozbić tak, by obok (za opłatą) można było wziąć prysznic.

A może coś wiesz o Runinie? Bo zejść do niej to chyba wolno?