Jeśli ktoś chodzi bez szlaków, prosto w las :) to idealna sprawa zobaczyć co 60 min. gdzie sie jest. Na szlakach faktycznie jest zbyteczny, choć ja przykładowo, robię sobie ślady i potem w domu patrze gdzie byłem... ewentualnie robię drogę i dodaję do UMP-pcPL.,... ale tylko trasy ze szlakami...

Natomiast GPS na pewno pomoże osobom które mają problem ? z trafieniem ze Sanoka do Ustrzyk Górnych.

Prawda jest taka że GPS (dobrze skonfigurowany) pozwala nie koncentrować się na trasie, można swobodnie jechać i "nie wałkować trasy".

Tyko trzeba się go nauczyć i poświęcić trochę czasu przed wyjazdem

Cytat Zamieszczone przez Jabol Zobacz posta
A jeździć w Bieszczadach drogami z GPS? Szkoda tracić widoków i nie warto męczyć satelit po niebie fruwających... Gdzie w Bieszczadach można zabłądzić na drodze????????
... no można jechać w złym kierunku i wałkować zwykła mapę :) jak dla mnie.... większy mam luz i czas na oglądanie "widoczków" gdy mam DOBRZE zrobioną trasę.... fakt jest faktem !!! nie można GPS'owi wierzyć do końca.

Jeśli ktoś nie zna dróg w Bieszczadach... to mu się przyda, jeśli ktoś jest tutaj pierwszy raz choćby...