Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pod namiotem w ustrzykach górnych !!!

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Pod namiotem w ustrzykach górnych !!!

nocowałem końcem lipca na polu namiotowym przy prywatnym domu na 'osiedlu' za kościołem. jeden z pierwszych domów. obok w stodole spał obóz harcerzy i raczej nikomu nie przeszkadzały śpiewy ani hałas jaki tworzy tak duza grupa. nocleg był bardzo tani
    -5zł doba/osoba, bez dodatkowych opłat klimatycznych, czy od samego namiotu
    -dostep do typowego wiejskiego wychodka - jednak był on o dziwo bardzo czysty i zadbany - jak na 'typowy wychodek' komfortowy
    -umywalka na zewnatrz co moze sprawiac pewne trudnosci we wrzesniu.
    -w razie nie pogody czy mrozu mozliwosci spania w stodole lub 2 os. w przyczepie kempingowej w podwórku w cenach o ile pamietam 5-10zł [zaleznie od opcji, przyczepa, siano czy 'pokoj' w stodole]
    -mieliśmy nieograniczony dostęp do wrzątku w cenie, ale nie wiem jak to jest przy większych grupach.

ogólnie rzecz biorąc, przekonałem się do pól namiotowych przy domach prywatnych i już w środę znowu skorzystam z tej opcji. roznica w cenie potrafi byc duza. z tego co wiem nocleg na polu w wołosatem kosztuje około 10zł za dobe, w kremenarosie w ug 8zł

oluskaaa123
    Guest

Dzięki ! to się zastanowie między Wetliną a Ustrzykami ale z tego co patrzyłam to taniej wychodzi Wetlina . A mam jeszcze jedno pytanie może ktoś z Was orientuje się ile kosztują tak średnio busy zeby dojechać np z Wetliny do Ustrzyk G. ?? i potem pójść na szlak:) Wiem że można też łapać stopy bo robiłam to akurat w tamtym roku :) no ale czasem może sie nie udać to lepiej mieć jakieś zabezpieczenie .

wetlina - ustrzyki górne o ile pamietam 4zł, na pewno z przełeczy wyznej-ug była taka cena. 4zł kosztuje tez przejazd z ustrzyk górnych do: wołosatego, na przełęcz wyżną (chociaż podejrzewam ze i na wyznianska cena taka sama), do pszczelin-widełek. ogolnie rzecz biorac nie spotkałem się z inną ceną na przejazd na obszarze wetlina-wołosate u prywatnych busiarzy

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)