Na pierwszy turnus, a nie ostatni tego lata, ruszam chyba w piątek. Tym razem mniej chodzenia, a więcej jeżdżenia...rowerem ma się rozumieć, bo quadów nie uznaję
Do zobaczenia:)
Na pierwszy turnus, a nie ostatni tego lata, ruszam chyba w piątek. Tym razem mniej chodzenia, a więcej jeżdżenia...rowerem ma się rozumieć, bo quadów nie uznaję
Do zobaczenia:)
No to wpadnij do Nasicznego
A dziękuję za zaproszenie, kole łykendu, jak Bozia nie poskąpi dobrej pogody, planuję gdzieś wzdłuż Sanu popedałować, to zaś skręt szybki może wykonam, co by Cię z niekłamaną radością w realu poznać. Wrzuć na pw jakieś wskazówki, by jeno za zapachem kitu nie jechać
Zgłaszam całkiem nieplanowany wypad w bieszczady w dniach 23-26.07. Baza wypadowa UG.
pozdrawiam
Marek
Wybieram się ponownie w tym miesiącu w Bieszczady będę od 22.07 do 29.07 w Zagrodzie Chryszczatej. Zapraszam na wspólne spacery po górach.
Odpukać w niemalowane!!!!
14. sierpnia wybieram się na tydzień do Tarnawy Niżnej - do hoteliku "Nad Roztokami",który lada dzień rusza
Na razie czynne jest pole biwakowe.
Jeżeli któryś z Bieszczadników będzie przejazdem przez Tarnawę w dniach 14. - 23. sierpnia, to możemy się spotkać.
15. sierpnia, o godzinie 9.tej rano, jak co roku, będę w cerkiewce w Smolniku święcić zioła. Można mnie poznać po bordowym bolidzie, który w numerze rejestracyjnym ma "oczko".
Nie wyszło z KIMBem, może tym razem wyjdzie jakieś spotkanie
Wojtek 1121 z przyjemnością wybrałbym się z toba na wspólne chaszczowanie. Myślę, że co do konkretów możemy się domówić na pw.
pozdrawiam
Marek
W kalendarzu zrobiłem wpis a tu... zapomniałem. Od 13 do 25 lipca nocuję w Wetlinie a łażę prawie zgodnie z moim harmonogramem.
Recon chyba wspólnie z Pyrą się gdzieś wybierzemy
Pyra.57 wysłałem do Ciebie wiadomość na priv nie wiem czy doszła.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki