Będę od piątku 24.09.2010r. do niedzieli 26.09.2010r.
Będę od piątku 24.09.2010r. do niedzieli 26.09.2010r.
mAAtylda
Fajny pomysł. Właśnie wczoraj wróciłem ale w październiku wybieram się znowu w Bieszczady i pewnikiem się wpiszę. Pozdrawiam-mamut.
Jeśli niebo nie zwali mi się na głowę to będę w Bieszczadach 27.10-31.10. Wniosek o urlop czeka na podpis. Poobijam się w okolicach Ustrzyk Grn, Wołosatego, Wetliny i Cisnej. Pogoda będzie pewnie taka jak w moim avatarze ale ja to lubię. Dzień dobry.
Robimy wypad listopadowy w terminie 26-28.11. Jak ktoś chętny żeby się dołączyć to zapraszam. Dużo chodzenia okolice Wetliny.
Od godziny 1.30 w nocy dnia 11.11.2010... mavo i Recon1 w Bieszczdach.
wyjeżdżam w Bieszczady 26.12 póżnym wieczorem lub 27.12 wcześnie rano z Warszawy.-mogę zabrać jedną -dwie osoby(komfort wtedy będzie marny).kontakt na priv
Od 11 lutego do... Sam nie wiem ile :). Minimum 22 luty. Cisna, Wetlina lub Jaworzec (noclegi w lesie, pod Honem jeszcze zamknięte), Wetlińska, Rawki, Koliba, Otryt i co jeszcze wypadnie. Chodzę wolno :).
Hej właśnie wybieram się do Sanoka. To prawie Bieszczady, więc na wszelki wypadek zgłaszam
Pozdrowionka
..to ja zapraszam na kawę... jakbyco.. rezyduję w Hołhotelu Gór-sky-m w MokrymSznurze... czyli po ichniejszemu Wet-lina... prawdopodobnie do jesieni...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki