Dzięki za zaproszenie! hmmm kusząca ta kawka, jak dam radę się urwać to z chęcią wpadnę. Jeśli się nie uda tym razem to następnym na pewno. Trzymaj zapasik kawy na wszelki wypadek
![]()
Dzięki za zaproszenie! hmmm kusząca ta kawka, jak dam radę się urwać to z chęcią wpadnę. Jeśli się nie uda tym razem to następnym na pewno. Trzymaj zapasik kawy na wszelki wypadek
![]()
Jadę w piątek 22.04, do Ustrzyk Górnych zostaje do poniedziałku 25.04, czyli na same ŚWIĘTA. Będzie ktoś w pobliżu?
mAAtylda
Ja przyjeżdżam w poniedziałek i zostaję do soboty. Więc niestety się miniemy. Będę w okolicach Baligrodu i Rajskiego.
Od lutego zaklepaną mam miejscówkę w Muczne. Pobyt od 20-22.05.2011. Planuję spenetrować Dolinę Sanu oraz Bukowe Berdo i Gniazdo Tarnicy. Może uda mi się odwiedzić również "Bazę ludzi z mgły" w Wetlinie gdzie będzie sie odbywał KIMB. Plany ambitne, a jak będzie zobaczymy!
W przyszłym tygodniu jadę z zespołem Calcjumfolii na koncerty w tym miłym nam terenie:
14.07.2011 Nobo Cafe - Sanok godz. 20:00 - www.nobocafe.pl
15.07.2011 Karczma Brzeziniak - Przysłup godz. 20:00 - www.karczmabrzeziniak.pl
16.07.2011 Ranczo - Wetlina godz. 20:00 - www.ranczo-jb.pl
Jeżeli pogoda i czas dopisze planuję także jakieś wyjścia w góry.
Od 4 lipca wraz z ekipą wędruję po NASZYM RAJU... jesteśmy do 14 lipca...Dziś spotkałem na trasie OLATRO...Pozdrawiam z Chmiela...
Jutro z towarzystwem wyruszam na Pikuja. Wypad jest niestety bardzo krótki :( Powrót w niedzielę.
Może kogoś spotkam z forumowiczów?
Wyruszam dziś z mazur przez Tarnobrzeg.Będę w Bieszczadach jakiś tydzień.Mogę zabrać jedną osobę
W Bieszczady dotrę w poniedziałek 03.10 wieczorem i będę w nich do soboty rana. Miejsce docelowe to Ustrzyki Górne. Pozdrawiam bieszczadników!
Będę w Biesach przez tydzień od 01.10. Do zobaczenia na rajzie , lub na piwie ! Pozdrawiam.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki