ja tam nawet nie wiem o jakim kalendarzu Wy mówicie;-))
więc taki topic jest super
tylko, żeby był w jakimś lepiej widocznym miejscu to by było świetnie
ja tam nawet nie wiem o jakim kalendarzu Wy mówicie;-))
więc taki topic jest super
tylko, żeby był w jakimś lepiej widocznym miejscu to by było świetnie
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
eee tam... staroswieckie metody: informowanie przez internet:D Chipy dobrowolnie sobie powszczepiać ("chipy"czyt czipy nie przez "ci" ) Potem zmajstrowac wtyczke do google earth wyświetlajacą w czasie rzeczywistym lokalizację bieszczadnika. Gdy zejda sie trzy takie do kupy, wyświetlana by była informacja że w tym miejscu właśnie odbywa sie mikroKIMB i reszta przebywających w wtedy w bieszczadch wiedziałaby gdzie zmierzać ( metoda odgapiona z taktyki "wilczych stad" Doenitza )... :D
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 13-08-2008 o 09:49 Powód: byczor
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Spoko - jak się zalogujesz, to menuuuu 4 od lewej masz kalendarz. Klikasz, klikasz dwukrotnie na dacie i masz jak na dłoni kto się włóczy.
Lepciejsze bo wygodniejsze jest przeglądanie wąteczka (nie trza się zalogowywać).
Jabol - z tymi sipami to zgroza - mam wciepione i żadnego łajzostwa nie widzę. Za to jakieś dziwne ludziki z czymś na paszczach łażą i z takimi napisami na plecach. Chiba jakieś przekleństwa tam mają wypisane - jakieś tam cie baławanie śprzątniemy
Pozdrówka
Używanie kalendarza nie wyklucza możliwości pisania w tym wątku o swoich planach.
Jak już napisał Michał, używanie kalendarza jest wygodniejsze przy poszukiwaniu osób w konkretnym terminie. Używanie kalendarza do zasygnalizowania swojej obecności jest trudniejsze, bo nie wszyscy wiedzą, że coś takiego jak kalendarz istnieje, a poza tym nie wszystko w kalendarzu jest jasne i po polsku.
Pozwoliłem sobie wpisać do kalendarza pobyt Stałego Bywalca.
Z kalendarza wynika, że 18 września może być ciekawa impreza: Iras obchodzi urodziny, Kobieta bieszczadzka jest w chaszczach, a Stały Bywalec w Sękowcu. Wiem, że Wojtek1121 też będzie przebywał w pobliżu Sękowca.
Może będzie coś w rodzaju KIMBu jesiennego.
Jak zwykle będę. Od 15 do 29 sierpnia. Jak zwykle W Duszatynie. I tak już 25 lat
Długi
Wybieramy się całą trójką :) na kilka dni we wrześniu (planowane tak 20-25) do Sękowca. (czyli wychodzi, że jesli SB tez tam bedzie to już mikroKIMB 3 osobowy jest )
a może tak na Czart Granie ktoś wpadnie?
dla odmiany najprawdopodobniej 3ci weekend października
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Kto chciał, to zerknął i się spotkał albo nawet przesyłkę zostawił :)
pozdrawiam
bertrand236
Jeśli się nic nie wydarzy nieprzewidzianego, to od 11 do 18 września jestem w Sękowcu a potem kilka dni chyba w Woli Michowej.
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki