start jutro o 18 powrót niestety już w niedzielę a gdzie połażę to jeszcze nie wiem![]()
start jutro o 18 powrót niestety już w niedzielę a gdzie połażę to jeszcze nie wiem![]()
Wpisałem się do kalendarza.
Za kilka godzin ruszam. Będę do 1-go.Do spotkania, gdzieś na szlaku, lub wieczorem na piwie.
Ale Wam dobrze !!! A ja dopiero za 2 tygodnie![]()
a ja za dwie godziny ;-)
Od czwartku do soboty (może niedzieli), ale tym razem na zwiedzanie z pozycji motocykla ;-)
Na łażenie - tradycyjnie w listopadzie....
Od jutra do niedzieli w okolicach Wetliny (kwaterunek), a w górkach gdzie nogi poniosą (i kompani zawleką) - m.in. Matragona. Wieczorami na "Czartgraniu" (jako kibic)
Od 15 do 28 pazdziernika,okolice Polańczyka- Terki-Łopienki Cisnej-Wetliny i jeeeeeeeeszcze w porywach dalej.......![]()
Tak być nie może,bo tak być musi...
Czas jechać. Od 17-23 października baza wypadowa Wetlina.
Jako, że wszystko zostało już zaklepane i względnie ogarnięty czas to to i ja zgłoszę swój pobyt w Bieszczadach i dam w kalendarz.
Termin: 8 (może tak wyjdzie, że to będzie cała doba) - 11 listopad (wyjazd około południa) 2014 roku.
Miejsce: Nasiczne
Plany: wiele zależeć będzie od dynamicznie zmieniających się sytuacji, ale chciałbym(!!!):
- wejść na Korbanię na której nie byłem ze 20 lat a teraz na nią szlaki prowadzą z opisowymi tabliczkami i jakaś wieża stoi na szczycie a przejść tak z Bukowca do Przełęczy Hyrcza dalej zejść do Matki Boskiej Łopieńskiej i jeszcze spacerkiem do Spisówki i aby zamknąć pętlę podjechać stopem do Bukowca jak Bóg da (jeśli nie to się popłaczę!). Może zrobię to w przeddzień NŚN i zatknę na wieży flagę w myśl mojej dawnej tradycji?
- przejść się stokówką z Pszczelin do Dwernika, bo lubię stokówki a i nie znam jej całej,
- zrobić wypad do stadniny by przejechać się na koniu,
- zrobić wypad do Prełuk zobaczyć sławną Chatę w Prełukach i jeszcze jej sławniejszą zarządzającą a po drodze zahaczyć o Medzilaborce (ale nie muzeum).
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki